RKI og Mastercard

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #89688
  AnonymForfatter

  I forbindelse med en TV-udsendelse søger jeg folk der har erfaring med at søge et Mastercard gennem udenlandske banker trods en RKI registrering? Hvis du har viden om det eller selv prøvet det vil jeg meget gerne i kontakt med dig. I første omgang blot til researchformål.

  mvh

  Kim

  #136304
  AnonymForfatter

  Jeg vil lige gøre dig opmærksom på at få en bankkonto i EU-landene kræves kopi af pas og
  kopi af lokalt skattenummer (svarende til vores CPR-nr.) et lokalt skattenummer får man kun hvis man ejer bolig i pg. land.
  Skal du have et betalingskort Master eller Visa, skal du kunne forelægge en verificeret oversættelse gjort af en statsaut.translatør, af din danske Årsindkomstopgørelse.
  For at købe en bil kræves opholdstilladelse hos politiet, der skal fremvises en “udmeldelse" af Dansk Folkeregister igen oversat til landets sprog.

  Jeg ved besked, da jeg bor i et “Al Capone frit" EU-land 🙂

  #143640
  AnonymForfatter

  Hej alle sammen

  Alle dem der har haft noget som helst med følgende firmaer at gøre burde kontakte BASTA tv2 samt Ekstra Bladet.

  http://www.mitvisa.dk
  http://www.mtmaster.dk
  http://www.mitvisa.se
  http://www.mobil-dobbelt-simkort.dk
  http://www.mobil-to-simkort.dk
  http://www.mobil-2-simkort.dk
  http://www.smspengelaan.dk
  http://www.smspengelan.dk
  http://www.smspengelån.dk
  http://www.steinkredit.dk

  I øjeblikket er der en masse forskellige journalister der er i gang med at finde så mange som overhoved muligt der har været i kontakt med de sider, da de er ved at lave en kæmpe undersøgelse vedr. bagmændene Rene Holmgren & Mark Danciu alias John. De 2 herre er begge i forbindelse med et program på TV2 BASTA blevet undersøgt for snyderi og bedrageri.

  Jeg ved fra div. kilder at det ikke slutter her, de vil hel til bunds i de sager og finde frem og stille de 2 herre til ansvar for det de har gjort… det har lavet ufattelig mange penge ved at udnytte situationen mange mennesker er i i forbindelse med finansekrisen og bankernes manglende løst til at hjælpe.

  Så det at folk skriver at de får man ikke noget ud af at melde til politiet, den tror jeg ikke på, for politiet er meget interesseret i at snakke med de 2 herre og det kommer til at vore en masse debat vedr. disse sager, så hjælp hvor i kan skriv ring til politiet journalister og andre som kan hjælpe med at på dette frem i lyset.

  Bare fordi at det ser ud til at være umuligt, betyder det jo ikke at det er i orden det det laver, og tro mig, hvis ikke de bliver stoppet, finder de bare på nye ting i morgen.. d kører samme model i Sverige, så tror sagtens at det er en masse offer i denne sag.

  #143700
  AnonymForfatter

  I kan sende en mail til cadblarsen@mail.com han er journalist og er meget interesseret i at høre fra alle som har haft dårlige erfaringer med de virksomheder Rene Holmgren er involveret i.

  Hvis i skriver:

  Jeres navn
  En kort beskrivelse at jeres historie
  Et telefonnummer
  Og jeres E-mail adresse.

  Så vil kan kontakte jer og aftale nærmere. Jeg ved at han er en af de journalister som vil gå hele vejen for at få fat i den sande historie, og jo flere der skriver til ham jo mere kan han hjælpe jer.

  Og hvis der er en masse som så sammen laver en politianmeldelse, så vil politiet også tage sagen meget alvorligt. Det handler jo om at få den stoppet og eventuelt at få jeres penge tilbage.

  Også selv m i har fået jeres kort, er det jo ikke ens betydende med at i har fået jeres kredit som lovet.

  Så kom frisk alle sammen og lad os se om ikke vi kan komme deres forretning til livs.
  Tudesky.

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.