Kender nogen Laankontanter.dk ?

Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #89654
  AnonymForfatter

  Hej,

  Er der nogen der kender laankontanter.dk ? Har tænkt mig at optage et lån gennem dem da jeg har hørt de er gode, men vil sikre mig alt er ok.

  #135972
  AnonymForfatter

  Det et bare en låneformidlersite for Ekspresbank. Og du kan sagtens få et forbrugslån billigere end på sitet andre steder.

  MVH/Nuser

  #136348
  AnonymForfatter

  Hej

  Hvis du søger efter lån på nettet for eksempel på google, or ordet kviklån eller forbrugslån så kommer der mange forskellige firma navne op. men desværre er det sådan at der kun er 7 eller 8 firmaer der låner ud men man bliver bare flyttet fra en hjemmeside til en anden.

  #169676
  https://laankontanter.dkForfatter

  http://laankontanter.dk er oppe igen efter en lang pause 🙂
  God fornøjelse

  #169678
  testForfatter

  hvad er i iden i at betale et mellemmandsfirma penge for at videre sende en låne ansøgning? synes lidt man har hørt det her før. låne i banken eller ladvære

  #169826
  robin (2)Forfatter

  Du bør under alle omstændigheder fokusere på ÅOP – som er et tal der fortæller dig om lånet er dyrt eller billigt.. Det optimale er nok og spørger din bank – de er garanteret billigere…mvh bankmanden

  #169842
  AnonymForfatter

  Husk også at optager du et lån på max 24 måneder i løbetid kan du med sandsynlighed også trække stiftelses omkostninger fra i skat , på lige fod med renter .
  Se her
  http://www.mybanker.dk/bank/alt_om_bank/dine_rettigheder/vis_artikel.html?id=42.

  #169844
  AnonymForfatter

  Kan også nogen gange betale sig at oprette en kassekredit til en fornuftig rente og så bare betale af på den . Mange gange kan kassekredit også være gratis at oprette så allerede her har man sparet penge i forhold til at oprette et lån som aldrig er gratis at oprette . Bare naturligvis husk at tjekke rente og ÅOP .

  #221162
  xpandersenForfatter

  Der findes et væld af sammenlignings sider om lån, jeg fandt denne her http://tankpenge.dk
  Der ligger også de fleste lån, men klart hvis man kan overtale sin bank kan man nok låne billigere 😉

Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.