penge og RKI

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #86707
  AnonymForfatter

  Er der nogen der ved, hvor det er muligt at låne penge tilet hus?? Min mand står i RKI. Jeg vil gerne selv stå for lånet, da min mand står i RKI. Men er det overhovedet muligt? Dem jeg har prøvet, vil altid have min mands oplysninger og puf, så går det galt.

  Med venlig hilsen

  En ikke boligejer

  #103094
  AnonymForfatter

  Du kan sagtens låne til et hus uden din mand står som medejer. Men så tager banken udgangspunkt fra din egen økonomi og ikke hustandens. For de fleste vil et huskøb baseret på én indtægt ikke være tilstrækkeligt.

  Den eneste mulighed er at få din mand ud af RKI. Det kommer jo an på beløbet størrelse, men muligheden er at tage et midlertidigt lån i bank eller andet steds for at blive slettet.

  Dette lån kan så indfries, dvs. lægges til det realkredit lån der bliver oprettet ved hus køb. Så er det dyre lån ude af verden.

  Jeg anbefaler kun denne metode hvis i ellers er sikre på at blive godkendt som hus købere til det hus i havde tænkt Jer. (baseret på Jeres normale økonomi)

  Har i ikke prøvet Jeres egen bank?

  #103428
  AnonymForfatter

  Hej du kan stå alene om lånet, sige at din mand er ved at flytte, og hvis der er børn skal han jo betale børnepenge, derefter kan han jo flytte ind igen når lånet er bevilget

  #106484
  AnonymForfatter

  du kan låne til hus hos http://www.holmfinans.dk – også selvom en af jer står i RKI

  #106486
  AnonymForfatter
  #106488
  AnonymForfatter

  Der er da en del muligheder – overforbrugsminister Henriette Kjær har sikkert et par tips.

  Der er lige en ting. Hvis de ‘normale’ kanaler ikke mener du kan klare et ‘normalt’ boliglån til lav rente ville jeg være betænkelig ved om du ville kunne klare de høje renter på lån optaget på det grå marked som Holm Finans.

  Nej, det er IKKE banken der bestemmer hvor meget du har råd til. Men hvis du ikke selv har gennemtænkt og gennemregnet det grundigt, så er du ufornuftig. Regn ud hvad dit rådighedsbeløb efter huskøb vil være, og tag og lev for det en periode og sæt resten hen til opsparing/afdrag på din mands gæld.

  Få gerne (gratis) hjælp fra dem der siger nej til lån til at forstå hvad du har råd til.

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.