Erhvervskonto hvilken bank – 1.300.000 kr.

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #89454
  AnonymForfatter

  Vi søger lidt råd.

  Nuværende situation:
  Bank: Danske Bank
  Indestående: 1.300.000 kr.
  Rente: 1,25%
  Andre informationer: 2 stk. visa/dankort, 10 konti alt uden gebyrer. Vi benytter os af en del udlandsoverførsler primært i usd. Vi har ingen lån, benytter ikke bankrådgiverne og ønsker det heller ikke.

  Vi ønsker ikke at binde vores penge til en given periode, vi synes at 1,25% er helt uacceptabelt i rente, og vi ønsker som udgangspunkt ikke at betale for konti samt visa/dankort. Vi ønsker hele tiden at få den bedste kurs på usd når vi overfører penge.

  Hvad synes I vores next step skal være, nogle banker/filialer I kan anbefale samt eventuelt nogle personer vi kan snakke med inden for bankverdenen.

  #134050
  AnonymForfatter

  Hej, hvis du ikke behøver rådgiver, kontanter osv, men bare netoverførsel osv, ved jeg at Nykredit erhverv giver en god rente, pt 3,25 % på en Netkonto, uden binding eller noget.

  #134054
  HalliHalloForfatter

  Alias har et mindre beløb stående i Danske Bank, og syntes at han får for lidt i rente for sine penge. Herudover har han hele 10 andre konti.

  Hvorfor flytter du så ikke bare dine penge et andet sted hen – hellere i dag end i morgen – hvis du syntes at forrentningen er uacceptabel? Er der noget der er nemmere?

  Jeg går ud fra at du selv kan se selv kan trykke på “opsparingskonto" i højre side for at se hvad de forskellige banker m.v. giver i rente.

  #134056
  AnonymForfatter

  Vi har 10 konti i Danske Bank pga. bogføringen og af praktiske årsager. Dette ønsker vi ligeledes at have et andet sted. Vi spørger ind til om nogen har ekspertise inden for området, måske nogen har stået i en lignende situation og kan anbefale en rådgiver osv.

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.