Tilbageførsel af indbetalte girokort(betalt via netbank) Hurtigt Svar Tak.! Haster :)

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #89380
  AnonymForfatter

  hej folkens.

  ville lige høre om der er mulighed for at man overhovedet kan få tilbageført et indbetalt girokort ?

  for lige at ligge situation op som den er så er det forgået sådan her ca.

  min veninde som et stykke tid nu har boet hos sin far da han ikke er i stand til at klare sig selv, dertil har hun også betalt mange af hans regninger og derfor nu dette problem. for som det står til d.d. har hun selv ikke ret mange penge på lommen,og oven i dette giver det i forvejen også et helt forkert billed af hans økonomi overfor hjemmepjelen, da han jo “ikke" har problemer med økonomien, dvs det har han altså ikke kun pga hun indtil nu har betalt det som manglede.

  anyway pointen er om man kan tilbageføre indbetalinger (særligt girokort via netbank) da:

  hun skal bruge penge,har virkelig alvorligt brug for dem (bla til medicin samt kosttilskud osv).

  og for lige at svare den første som alligevel spør “hvad med at spørge banken ?" nej ikke en mulighed da banken i forvejen lige er løbet fra et låne tilbud til indfrielse af kassekreditten som de havde givet.

  #133312
  AnonymForfatter

  Ja – det kan du godt hvis det er i dag at overførslen er lavet i dag. Du skal kontakte banken øjeblikkeligt for at få den tilbagekaldt!

  #133314
  AnonymForfatter

  det skete desværre allerede i slutningen af dec. 08. da hun lå på hospitalet.

  #133318
  testForfatter

  at hun har betalt regninger for sin far er en sag mellem hende og hendes far. Ikke mellem hende og modtageren af beløbet eller mellem hende og banken. så nej der er ingen mulighed for at få beløbet retur fra beløbs modtageren. Det er i det heltaget kun muligt at stoppe betalinger via net bank efter at de er gennemført hvis der er sket fejl fra bankens side. Det er vanskeligt at komme igennem med medmindre der er en fjel i banksoftware som jeg en gang oplevede. Ellers kan man kun få beløbet retur ved at kontakte beløbsmodtageren selv.

  Den lette løsning er at hun har adgang til sin fars net bank.

  Jeg synes løsningen må være at hun laver et regnskab af hvilke reginger hun har betalt for sin far. Gerne med dokuemtation så man undegår senere problemer med evt. søskende eller andre og så må faren jo betale beløbet til hende. Slet og ret.

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.