Indlæg om RKI, jeg er på røven og gældsspørgsmål !

Viser 13 indlæg - 1 til 13 (af 13 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #89334
  AnonymForfatter

  De indlæg om RKI, jeg er på røven og andre gældsspørgsmål gå væk fra MyBanker. I hører slet ikke hjemme her i dette forum. Der hvor I hører til er hos http://gæld.net/

  Det er sagt mange gang før, MyBanker er kun for folk med penge- og lånespørgsmål !

  #132628
  AnonymForfatter

  Du skal ikke bestemme hvem der må være her og hvem der ikke må.
  Derudover så tar min broeser ikke æ,ø, og å.

  God aften.

  #132630
  AnonymForfatter

  Der skulle selvfølgelig stå browser ;o)

  #132632
  AnonymForfatter

  Mybanker.dk’s debatforum har til formål at fungere som et sted, hvor brugerne kan udveksle erfaringer og gode råd mm. indenfor det finansielle område. Det er derfor vigtigt, at der hersker en god omgangstone i forummet, således der er plads til alle brugere.

  Reglerne for debatforummet kan du se hér:

  1. Enhver form for reklame, spamming, personhetz og lign. vil ikke blive accepteret.

  2. Enhver form for diskriminering af etniske minoriteter og racisme vil ikke blive tolereret.

  3. Det tilskyndes, at der anvendes et pænt sprogbrug brugerne imellem, selvom der kan opstå uenighed.

  4. Der må ikke linkes til stødende hjemmesider i forummet. Mybanker.dk har ikke mulighed for at gennemgå indholdet af de hjemmesider, der står opført eller er linket til under de forskellige indlæg, og Mybanker.dk er således ikke ansvarlig for indholdet, overholdelse af eventuelle ophavsrettigheder, lovligheden eller anstændigheden af det materiale.

  5. Det er ikke tilladt at gengive nyheder, artikler m.m. fra andre medier. Kun citater med kildeangivelse tillades.

  6. Det er ikke tilladt at formidle lån gennem Mybanker.dks debatforum. Det gælder såvel erhvervsdrivende som privatpersoner.

  Ved overtrædelse af ovenstående regelsæt, forbeholder vi os ret til at slette de(t) pågældende indlæg uden varsel, og ved særligt grove tilfælde samtidig lukke for brugerens profil.

  #132634
  AnonymForfatter

  Til “Jeg er på røven" – du hører netop hjemme i http://gæld.net/
  der sidder nogle flinke damer derinde parat til at hjælpe dig.

  Jeg tror du er fuld af løgn og hele din forklaring er opdigtet. At du er en psykisk nedbrudt person, tror jeg bedre på, det viser den måde du skriver svar på. At du ikke har Æ – Ø – Å på din browser, så vælg en anden og download den gratis 🙂

  Jeg vil opfordre MyBanker til at udelukke alle indlæg om spørgsmål vedrørende RKI, på røven og gældspørgsmål, de hører hjemme hos den “lænkede mand" i http://gæld.net/

  #132636
  AnonymForfatter

  Jeg har aldrig haft fornøjelsen af at besøge siden gæld.net , men man skulle jo næsten tro at du stod bag siden eller var ansat!

  #132638
  AnonymForfatter

  Nej, det skulle ikke undre mig at det er BoSol, der er ophavsmand til denne hjemmeside, men så er den sikkert lavet i udlandet af hensyn til det kære skattevæsen.

  #132756
  TASARAForfatter

  http://www.gæld.net hjemmesiden ser faktisk meget reel ud, så tjek den dog ud. Der er et forum med knap 3000 registrerede brugere, så BoSol har da ret i at det nok er et bedre og mere udbytterigt forum at diskuttere gældsorienterede spørgsmål.

  #133084
  AnonymForfatter

  Tak TASARA

  Ja jeg bor i Grækenland og har der http://www.atticabank.gr/index.asp?a_id=46 hvor jeg får 3,5% månedlig rente = 3,56% årlig rente og har en simpel tidsindskud der giver op til 7,5% i rente min indskud 30.000 €
  Lige set på min ebanking at banken allerede har bogført den 10.jan penge som først er til rådighed 12.jan, derfor skal jeg mandag 12.jan forhandle ny rente og tidsindskud.

  #133086
  AnonymForfatter

  Hihi…

  #133090
  AnonymForfatter

  Tjaaa, nu har jeg ikke et gælds-problem, men HVIS jeg havde, så ville JEG være meget skeptisk, overfor diverse hjemmesider, JA…, nogle hjemmesider ville JEG……….., SLET IKKE besøge!!!

  #133092
  AnonymForfatter

  Nu kan man så bare TRO på, hvad folk skriver herinde, meeen…, man kan også lade være!!!

  #133096
  AnonymForfatter

  BoSol, er du god til at lokke penge ud af folk?

Viser 13 indlæg - 1 til 13 (af 13 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.