Dankort

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #89331
  AnonymForfatter

  Har sendt en email til min bank hvor jeg spørger om der er dækning med mit dankort hvis jeg bestiller vare via internettet i danmark og firmaet går konkurs eller betalingstandsning inden jeg når at få min vare.
  Kan jeg få pengene tilbage.
  Det er 4 uger siden jeg skrev og jeg har stadig ikke fået svar.
  Havde samme problem da Sterling gik ned men havde heldighvis betalt med visadelen.
  Banken måtte betale tilbage, men det pssade dem ikke.

  #132614
  TASARAForfatter

  Så vidt jeg er orienteret svarer betaling med Dankort til betaling med kontanter, så du har dermed ikke en ekstra beskyttelse, men må stille dig op i køen med andre kreditorer.

  Hvis man er nervøs for et firmas solvens er det nok bedst at bestille varerne på efterkrav selvom det betyder lidt ekstra omkostninger eller alternativt betale med kreditkort.

  Jeg havde betalt en rejse hos Sterling med Mastercard. Desværre var beløbet blevet trukket fra kontoen og selvom jeg forsøgte ville kortudstederen (SEB) ikke dække tabet :(.

  Hvorvidt de havde ret til dette kan jeg ikke rigtig gennemskue, men da beløbet ikke var så stort valgte jeg at droppe yderligere opfølgning.

  Er der evt. nogen der har erfaring med reglerne indefor dette område dvs. hvorvidt kreditkortudstederen skal dække beløbet hvis leverendøren går i betalingsstandsning/konkurs ?.

  Hvis beløbet endnu ikke er blevet trukket fra kontoen er det nemt at annulere betalingen, men hvad hvis beløbet allerede er trukket ?

  #132626
  AnonymForfatter

  mastercard dækker det er ikke et kontantkort men et betalingskort

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.