Pund sterling – hvor meget længere ned?

Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • ahkForfatter
  Indlæg
 • #89282
  ahkForfatter

  Det engelske pund er nu superbilligt. Er der nogen der har et bud på hvor meget længere ned det mon kommer – og hvornår?
  Mvh
  AHK

  #132072
  AnonymForfatter

  Ja, det er sku et godt spg.

  Hvis jeg vidste det ville jeg blive en meget rig mand.
  ;o)

  #132074
  ahkForfatter

  Jo-jow, jeg beder ikke om det ultimative og ufejlbarlige svar – hvis nogen har hørt noget om en pronose, så er det fint.
  Der var et indslag i TV for måske halvanden uge siden om danskere der tager på juleshopping i London. Jeg syntes man fik indtryk af at den engelske økonomi balancerer på randen af et sammenbrud.
  Mvh
  AHK

  #132076
  NultopskatForfatter

  Tjae hvis du spørger Neptun så er samtlige økonomier i verden jo på afgrundens rand…I den mere virkelige verden er nogle økonomier jo nok tættere på end andre…og den Engelske er da helt klart i farezonen.
  Mit bedste bud er at vi snart ser pundet i lavere kurs end euroen, men jeg vil ikke gætte på hvor langt nede bunden er…

  #132078
  ahkForfatter

  Neptun – ja, ja! 🙂 Nej, det er ikke en konspirationsteori jeg advokerer for… For at være lidt mere præcis: jeg mener at TV indslaget brugte udtryk som at noget var “helt usædvanligt" eller “helt forkert" med den engelske økonomi, med reference til det forhold at juleudsalget var igang allerede ingen jul og at momsen var sænket 2% (så vidt jeg husker). Et par danskere i den londonske julehandel blev også interviewet og de lod forstå at “1 ud af 4" (så vidt jeg husker) i de londonske stormagasiner iflg. deres vurdering var danskere. Måske en overdrivelse for at fremme forståelsen, men TV indslaget efterlod et alarmerende indtryk ikke desto mindre.

  Hvis pundet kommer under euroen – og det er allerede tæt på – så er meget virkelig også anderledes, nu hvor vi har været vant til at betale ca. 11 kr. for et pund (så vidt jeg erindrer).

  Mvh
  AHK

  #132084
  AnonymForfatter

  Jeg har studieret dette her intensivt på daglig basis i ca 8 år. Jeg har set meget information og talt med mange mennesker for at forstå, hvad det her handler om.

  I alt sin enkelthed handler det om at en magtfuld elite ønsker global magt og vil indføre New World Order/verdensdiktatur. Det er ikke noget, de har besluttet for nogle få år siden. Det er et projekt der er blevet arbejdet på i århundrede. Hvis man er en rejsende mod øst (frimurer), har man sikkert hørt begrebet “The Great Work" som handler om skabelsen af en verdens regering.

  Der er endda bygget et monoment for dette projekt:
  På disse sten står der på flere sprog:
  MAINTAIN HUMANITY UNDER 500,000,000
  IN PERPETUAL BALANCE WITH NATURE.

  BE NOT A CANCER ON THE EARTH —
  LEAVE ROOM FOR NATURE —
  LEAVE ROOM FOR NATURE

  Monomentet kan ses her:
  http://en.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones

  Bemærk der står 500 Millioner mennesker. Vi er over 6,5 Milliarder.

  Denne magt elite har støttet Hitler, Lenin og en masse onde diktatorer gennem tiden. De kan skabe krig, hvis det passer dem og de arbejder ihærdigt på at kickstarte 3 verdenskrig.

  De kontrollere nationalbankerne, storindustrien, medierne, politikerne bankerne osv.

  Jeg har talt med en fra denne magt elites familie(Rothschild). Personen sagde til mig" “The biggest question that humanity has to answer for itself is “Are we cancer or are we medicine?", and not “Where is God?" So far we share more with cancer cells, we’re programmed to proliferate and destroy our host (earth). So maybe that little group of “testers" is just functioning as medicine? Think about that?"

  Vedr. den økonomiske krise.
  Alt vil gå galt. Mange vil begå mange “fejl".

  Det er den løgn, de vil bilde befolkningen ind, når de skaber et krak per design for at støvsuge mellemklassens værdier til sig og indføre en diktatorisk verdens regering med verdens valuta.

  Det er vigtigt med meget uro for at kunne indføre politistat. Big Brother er blevet indført mange steder nu for at “beskytte" befolkningen mod onde terrorister. Hvad befolkningen ikke tænkte over er, at denne overvågning er sat op for at overvåge befolkningen og ikke “Al Quada".

  Mange vil sikkert sige det er fuldstændig vanvittigt det her og slå det ud af hovedet igen fordi det virker usansynligt. Detsværre er der mange der tænker sådan. Derfor kan det lade sig gøre.

  Det bedste sted at skjule noget er i fuld åbenhed.

  IMF warns of ‘disturbing’ UK debt
  http://news.bbc.co.uk/1/hi/uk/7794294.stm

  “With Europe, and the world, pitching headlong into a deep recession, the “Greek Syndrome”, as one French official calls it, was already being monitored with great care across the European Union."
  http://www.independent.co.uk/news/world/europe/greek-syndrome-is-catching-as-youth-take-to-streets-1205001.html

  Min konklusion er, at denne magtelite er et spejl på befolkningens svagheder. Befolkningen vil hellere lade andre tage magten end at tage ansvar for deres eget liv. De lader sig lokke til at opgive deres frihed mod falsk tryghed. Derfor er vi, hvor vi er nu. Vi som folk skal være vågne og ikke lade propaganda medierne fortælle os hvad virkeligheden er, fordi denne “naivitet" gør at eliten kan manipulere hele verdenen ind i kaos.

  Det eliten hader er svage opgivende får der opgiver deres selvstændige tænkning og på kujonagtig vis lader som om de intet ser for at slippe for at tage ansvar.
  Det er disse får eliten ønsker fjernet fra jordens overflade. Det har jeg hørt fra en der arbejder for New World Order. Det sikreste er at sige fra og være opmærksom.

  Statsledere gennem tiden der taler om New World Order:
  http://www.amerikanexpose.com/quotes1.html

  Det vi skal gøre for at undgå globalt kaos og tab af 80-90% menneskeliv er at vågne op og sætte sig ind i den virkelige virkelighed som ikke er lige som eventyret leveret i medierne.

  Når man ser verdenen i øjnene skal man informere andre om det.

  Det er den eneste måde hvorpå vi kan vende denne synkende skude. Men det er måske allerede forsent. Jeg har opgivet og fokuser på mig selv nu og hvor jeg skal flygte hen.

  #132096
  ahkForfatter

  Hej Neptun
  Det er spændende tankegange du udfolder – og selvfølgelig er det ganske rimeligt at gisne om der kan være årsager til økonomiske udsving hinsides økonomien selv. Men før end jeg kan tro på det, er jeg jo nødt til at have syn for sagn. Fx synes jeg citatet ovenfor udgør en eklatant selvmodsigelse: denne magtelite til hvilken du refererer er jo netop selv en cancer på menneskeheden, for så vidt som den arbejder for krig og diktatorer. Hvorfor skulle den så bekymre sig om hvorvidt man er til skade eller til gavn? Endvidere har jeg brug for at få oplyst hvem som sidder, og har siddet, i denne for mig ganske hypotetiske magtelite nu og i fortiden. Og hvem er i øvrigt disse “testers"?
  Mvh
  AHK

  #132098
  AnonymForfatter

  Jo men de er stjernepsykopater og muligvis verdens største og mest magtfulde tabere. Derfor hader de alle der minder dem om deres egne fejl. Typisk psykopatisk.

  Jeg har en ven der har været ex. illuminati og 33 grad frimurer. Frimurerne er ofte meget gode mennesker der arbejder for det gode. Men den viden de får gør at de kan lokkes over i en satanisk retning og blive soldater for denne magtelite.

  Se denne side:
  http://www.radioilluminati.com den vil sikkert give dig en masse information om hvad det her handler om.

Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.