rki

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #86730
  AnonymForfatter

  Jeg er en af dem der står registeret i ribers, og sikkert aldrig kommer ud af det, uden hjælp til bugetlæggelse
  .

  er der nogen der kender en bank som vil havde en selv om man står i ribers.

  vi har nordea, men kunne ikke engang få lov at lave et overtræk på 2000 i forbindelsen til jul.

  #103190
  MichaelForfatter

  Har du spurgt om hjælp til budget i din nuværende bank, Nordea?? Det er jo ligesom det mest oplagte. Hvis du allerede skylder dem en masse penge, kan de kun være interesserede i at hjælpe dig, idét de jo vil se en mulighed for at få nogle af pengene igen.

  Alternativt: Kan du ikke lægge det budget selv?? Du må da vel bedst selv vide, hvilke udgifter du har?! Når dit budget er lagt, skal du granske det MEGET KRITISK, og fjerne alle ikke strengt nødvendige udgifter, som f.eks. ADSL, mobiltlf, bil og evt. andre poster.

  Og så en ting mere: Glem ALT om overtræk, nye lån osv. osv. Når du først er kommet så langt ud, er der kun én vej nemlig afbetaling af din gæld. Nu ved jeg selvfølgelig ikke hvor meget du skylder, men er det en overkommelig sum penge, er det den eneste vej at gå. Drop alle tanker om nye lån….. det er ligesom at tisse i bukserne – det varmer et kort øjeblik, men derefter fryser du igen.

  #103192
  AnonymForfatter

  Budget er på plads, og kører på en snor, jeg ville bare så gerne havde det hele ud af verden, så jeg kun skulle betale et beløb et sted i stedet for havde alle de renter og incasso skrivelser.
  Det er min fortid der spøger, men ind i mellem ville det være rart med lidt råderum, og et ordenligt overblik, samt lidt hjælp fra dem der er uddannet inden for det økonomiske område

  #103194
  MichaelForfatter

  Der findes nogle firmaer, som specialiserer sig i netop sådanne sager, men jeg kender ikke så meget til dem – og der er garanteret brodne kar imellem dem. Iøvrigt skal de jo også betales. Hvis du har et fornuftigt budget nu, bør det være muligt at tale med banken mhb. at samle al din gæld ét sted – nemlig i banken. Det er klart det billigste. Har du prøvet at tale med dem?

  Alternativt: Har du gæld i både banken og hos forskellige finansierings-selskaber? I såfald kan du høre banken, om der skulle være mulighed for at sætte afdragene på bankgælden i bero midlertidigt. Det du sparer, skal så bruges til at afdrage på de dyre lån.

  Alternativt 2: Har du en bil af en rimelig værdi? Så sælg den og betal noget af gælden.

  Held og lykke til dig. Det er ikke sjovt at være i din situation, men tro på det… der er lys for enden af tunnellen.

  #103196
  AnonymForfatter
  #103198
  AnonymForfatter

  tak for dine svar.

  men jeg har talt med banken- og Nordea er ikke hvad de har været.
  og det er selv om de kan se der går 2 gode indtægter ind hver måned.
  og at alt bliver overholdt til punkt og prikke og der ikke er en prik at sætte på min mand. Han har ydermere en aktiekonto. Men nej ingen hjælp at hente, så derfor råbte jeg om hjælp her.

  #105378
  AnonymForfatter

  hejsa
  ved ikke om du har fundet ud af det nu
  men der er noget der hedder økonomicenteret i århus
  de kan måske hjælpe dig
  håber det går
  hb

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.