Fri handel eller tvangsauktion!

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #89206
  AnonymForfatter

  Hejsa,

  Har netop læst en artikel om fri handel kunne være en mulighed inden en evt.tvangsauktion..

  Er der nolge herinde der kender til fri handel og hvordan det foregår?

  #131406
  AnonymForfatter

  Ja en fri handel betyder at I selv sætter huset til salg af egen fri vilje – dog har jeres kreditorer altid mulighed for at kræve huset på tvangsauktion selvom I har sat huset til salg af egen fri vilje.

  Oftest kan man hente flere penge hjem ved at sælge huset i en fri handel – dog skal I være opmærksomme på at hvis I allerede er blevet truet med tvangsauktion skal I nok ikke regne med at slippe for dette.

  /Michael

  #131416
  AnonymForfatter

  Vi er ikke blevet truet med tvangsauktion, har dog haft vores hus til salg længe nu pga. økonomiske ændringer og det er begrænset hvor længe vi kan holde skindet på næsen..
  Når man sætter huset til salg i fri handel, hvem bestemmer så prisen??

  #131428
  AnonymForfatter

  Jamen i det nuværende marked er der vist ingen tvivl om at det er køber der alt andet lige bestemmer prisen, hvor det for 3 år siden mere var sælger der satte prisen.

  I en tvangsauktion vil det også være køber der sætter prisen, men rent statistisk set handles huse lavere på en tvangsauktion end ved en fri handel.

  Det bedste I kan gøre er at tage en snak med de kreditorer I har og se hvor der kan spares i den daglige økonomi. Kan I f.eks. “købe" jer råd til at blive siddende i huset et halvt år længere uden at det skulle på tvang ville det da være at foretrække.

  Husk på at se det positive i at skal spare lidt nu – hvis det er det der gør at I har tid til at få huset solgt på ejen fri vilje og dermed kommer derfra med skindet på næsen, kontra at komme derfra med en kæmpe gæld.

  Vh. Michael

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.