Hvor er det bedst at låne?

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #89201
  AnonymForfatter

  Hej, jeg er ny her, men håber meget at I kan hjælpe med gode råd.. Har læst mange af de andre indlæg her.
  Vi har ombygget hus, har lige fået vurderet, og har en rimmelig friværdi – ca. 600.000 efter 80% kreditlån, og vil meget gerne lave et ekstra lån på ca. kr. 400.000, da vi har noget gl. gæld rundt omkring, som vi gerne vil have samlet under et.
  Vi har talt med vores bank om at få lavet et boliglån så alt kan samles et sted, men det er ikke bare lige. De var mere interesseret i at få nedskrevet så meget som muligt i forbindelse med lånomlægning efter vurdering.
  Vi føler nu at vi står lidt i stampe, men vil meget gerne slippe for at betale 1000 kr her og 4000 kr der og 1500 kr der… og bare have en fast ydelse på den samlede gæld, da dette vil give et bedre overblik, samt være billigere.

  Er der nogen af jer, der har viden om, eller erfaring med hvor det er bedst at låne sådan et beløb. Vi vil gerne have mulighed/friheden til at kunne betale lidt større ydelser af ind imellem når vi har mulighed for det, og så ikke stadig skulle betale de udgifter/omkostninger der er beregnet fra start, men kun betale renter af det faktiske lån.
  Håber meget der er nogle der har gode råd til lånemuligheder, eller en god rådgiver :o)

  #131380
  AnonymForfatter

  Øh kreditforening?? Der kan også betales ekstra af, men koster dog en gebyr på ca 500… dvs at man skal have en større portion penge hvergang man betaler ekstra ind

  #131388
  thsvForfatter

  Kan regne ud, at I har kreditforeningslån på ca. 2,4 mill, og en vurdering på 3 mill.
  Prøv at forelægge problemet i banken med de forskellige lån, da det lyder fornuftigt i mine ører. Ellers må I jo skifte bank, så I kan låne de 400.000 i jeres friværdi mellem 80-95% af vurderingen.

  Eik bank tilbyder denne belåning til 8,7% variabel rente:
  “Har du friværdi i din helårsbolig, kan Eik Bank tilbyde dig et BoligLån. Du bestemmer selv, hvad du vil bruge pengene til.

  Op til 95% af ejendommens værdi
  BoligLånet er et nyt og spændende produkt fra Eik Bank. BoligLånet er interessant for dig, der gerne vil ud og købe en ejerbolig og har behov for finansiering ud over de 80% af købsprisen, som du maksimalt kan låne på vores BoligPrioritet eller via et realkreditinstitut. Med BoligLån kan du låne op til 95% af ejendommens værdi. BoligLånet er også et god alternativ til de dyre forbrugslån. "

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.