Argumenter for at presse gebyrene ved lånomlæging?

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Nysgerrig2008Forfatter
  Indlæg
 • #89173
  Nysgerrig2008Forfatter

  hej alle,

  hvilke argumenter vil I bruge for at presse gebyrerne hos et realkreditinstitut ved en lånomlægning i disse tider?

  #131014
  AnonymForfatter

  Overhovedet ikke nogen, kreditforeningerne vil skrige af grin, de har jo fat i den lange ende.

  #131018
  AnonymForfatter

  Ingen.

  Spørg selskabet eller banken om hvad det bedste de kan tilbyde er (husk at de fleste banker kan tilbyde at formidle lån fra forskellige institutter, selvom de har et de foretrækker – et de tjener mest). Spørg 5 forskellige.

  #131024
  AnonymForfatter

  Der er ikke de store gebyrer, men bliver lånesagsgebyret for bank og realkredit over 4000 eksl. kurtage og tinglysning så prøv andre steder…

  #131026
  AnonymForfatter

  Jeg mente 5.000 ,o)

  #131082
  AnonymForfatter

  Uanset om gebyrer er store eller ej, er det da en fordel at gøre dem så små som muligt. Her er nogle forslag:

  Første besparelse: Lad være med at gå i banken for at få lånet omlagt, gå direkte til realkreditinstituttet (også selv om realkreditinstituttet har kontor i banken som det er tilfældet for Realkredit Danmark og Danske Bank). Man kan som regel klare det meste pr. telefon.

  Anden besparelse: Nogle kreditforeninger kalder de gode kunder for prioritetskunder eller kernekunder, så har man passet at betale renter og afdrag til tiden i en periode, får man gebyr-rabat på nye forretninger som for eksempel låneomlægning. I Realkredit Danmark er normalt gebyr 2.000 kr. og rabatten til gode kunder er 1.000 kr.

  Tredie besparelse: Tinglys selv dokumenterne. Man kan finde hjælp på http://www.penge.dk.

  Fjerde besparelse: Få vurderingen af ejendommen presset så højt op som muligt. Det betyder alt andet lige en lavere bidragssats. Ved konvertering af lån har det været almindeligt at undlade en nyvurdering og dermed beholde den oprindelige bidragssats, men da gamle lån ofte er baseret på en lavere ejendomsvurdering, fortsætter man på denne måde med at betale for meget i bidrag. Hvis ikke kreditforeningen vil foretage en nyvurdering, så vælg en anden kreditforening.

  Femte besparelse: Realkreditforeningerne har minimale forskelle i bidragsatserne afhængigt af belåningsprocenten. Undersøg, hvilken realkreditforening der giver den laveste sats ved netop din belåningsgrad.

  #131096
  KrisserForfatter

  Sjette: Vælg månedlige betalinger i stedet for kvartårlige. Besparelsen pr. måned er større end hvad man normalt vil få i rente på budgetkontoen.

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.