Pathetisk bønnemøde.

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #89166
  AnonymForfatter

  Jeg blev ubehagelig tilpas og usigelig utilpas, da jeg erfarede, at GM’s arbejdere nyligt har holdt bønnemøde om, at deres pesionsfonds rummer de nødvendige midler, der er ikke en krone.

  Tro mig her kommer ingen til undsætning.

  Nødløsninger er kun for de kriminelle.

  #130886
  AnonymForfatter

  Vil du venligst eksplicitere ovenstående påstand. I tilfælde af konkurs bliver 40 % af pensionsopsparingen udbetalt af staten. Dette er gældende for medarbejderne på Delphi. (Har bekendte i Michigan) Formoder at lignende livsforsikringspolicer er gældende for GM såvel som Ford og Chrysler.

  Men konsekvenserne i medfør af konkurs er total kaotiske. Der vil komme et folkeligt pres for øget protektionisme – i forsøget på bevare amerikanske arbejdspladser – som vil skade hele den globale markedsplads og samhandel.

  Jeg er stadig af den overbevisning at “The big three is too big to fall" Med andre ord vil det være billigere for staten at subsidiere the big three. Det skyldes alle de indirekte effekter bilindustrien har på samfundet.

  Det bliver en udfordring for hele verden at komme igennem de kommende års lavkonjunktur og det må formodes at USA mister noget af sin suveræne finansielle magtposition.

  #130888
  AnonymForfatter

  JPusa, overfor dig må jeg indrømme, at jeg ikke implicit er inde i deres pensionslovgivning, men med et kollaberet økonomisk USA, er arbejderne nok de der mest ubeskyttede.

  #130892
  AnonymForfatter

  Oplysningen hentet hos Jim Sinclair:

  It is heart rending to see a picture of GM autoworkers holding a prayer meeting for their retirement funds. The retirement money was never funded. It is a lost hope. This is another responsibility the government has undertaken that is going to go wild.

  Jim Sinclair

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.