Optagelse af udenlandske lån

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #89074
  AnonymForfatter

  Med den varslede stigning af renten på F1 lån er vi begyndt at se lidt på udenlandsk valuta. Specielt på Yen hvor kursen lige nu er ret høj.
  Hvorledes kan man optage lån i Yen og hvad koster optagelse af sådanne lån.

  Kan man låne i udenlandske banker?

  #129920
  NultopskatForfatter

  Tjae, de fleste danske banker tilbyder lån i fremmed valuta, mht. Yen har du selvfølgelig bemærket at renten er lav, omvendt er kursen jo steget ca. 50 % over den sidste måneds tid..Der er stadig et pænt stykke op til toppen fra sidste krise i Asien.

  Tyske banker kræver at du bor i Tyskland. Schweiziske banker er til at tale med..Men hvad vil du stille som sikkerhed for lånet? danske ejendomme regnes jo for ##### af udenlandske banker…

  #129936
  Henrik (2)Forfatter

  Der må sidde nogen,evt. fra banker, som kan besvare spørgsmålet og evt. belyse området noget mere.. som jeg ser det kan det da kun betale sig hvis man låner i Yen.. de har haft nedsættelse i dag så renten kun er 0,3 procent.

  Så er der lige det med kursen. Er der nogen som kan forklare risikoen ved lån i Yen??

  #129966
  NultopskatForfatter

  Synes du ikke risikoen er temmelig godt belyst, når du får af vide at Yen er steget 50 % over de sidste måneder…Oki du betalte kun 1 % i rente..men nu er der lige lagt 50 % på dit lån.
  Hvad får dig til at tro at yen falder fra i morgen..? Den kan sagtens fortsætte stigningen. Der er stadig langt op til niveauet fra krisen i 2001

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.