vedr: indfrielse af kontokort. ?

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #89016
  AnonymForfatter

  Hej.

  Jeg skulle spørge for en bekendt, som skal have indfriet sit gæld et sted, og han vil gerne vide, hvad han skal sende ind som dokumentation. Han har Eurocard kort og et lån hos Leasy. Er der nogen, der har prøvet det før? Altså indfriet sit gæld et sted.? Han mener , han skal sende girokort på samlet beløb til dem, der skal indfri hans gæld..

  #129168
  AnonymForfatter

  Eurocard. Det er nok et kort han har via en bank. Han skal ringe til banken/gå ned i banken og spørge hvor meget han skylder. Så kan han bare betale indbetale/overføre beløbet til banken eller indbetale beløbet i bankens kasse.

  Leasy. Er det ikke et eller andet han har leaset og bundet sig til at betale nogle leasing ydelser i en vis periode. Her må i hellere kontakte leasy og spørge hvordan i kan komme ud af aftalen. De har nok nogle forslag.

  #129170
  AnonymForfatter

  Hej henrik

  Tak for din indlæg…

  Eurocard har han ikke igennem banken. Det er et kort ligesom Acceptcard og alle de andre kontokort . og hos Leasy er det et leasy lån på 25000. Men han har fået tilbud fra Nordea Finans el lign, hvor han kan samle sin gæld, og sidde billigere om måneden…

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.