Amagerbankens direktør er død

Forside Fora Privatøkonomi Amagerbankens direktør er død

 • This topic has 9 stemmer and 19 svar.
Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 20 i alt)
 • Anonym
  Forfatter
  Indlæg
 • #88901
  Anonym

  læs mere:

  http://epn.dk/finans/pengeinstitutter/article1475577.ece

  Må jeg kondulere 🙂

  #127758
  Anonym

  Usmageligt at smide en smiley ind i en kondolence. Manden er død. Hav dog lidt respekt – om ikke for ham, så hans pårørende. >:(

  #127780
  Anonym

  Ja, det er sku usmageligt….

  Hans død burde i øvrigt slet ikke blive nævnt herinde da det ingen relevans har…….. ;o/

  #127782
  Anonym

  Han død har relevans i den forstand, at det betyder et direktørskift i banken.
  Død eller ej, han har gennem 28 år har ledet Amagerbanken lige så egenrådigt og bykongeagtigt som Brixtofte og Valentin i Roskilde Bank.

  Der vil ikke gå ret længe før den nye direktør må forholde sig til det rod han har efterladt, og lade skeletterne vælte ud af skabene, hvilket bliver bankens endeligt.

  Amagerbanken har så stort et indlånsunderskud og er kraftigt eksponeret mod markedet for udlejningsejendomme, der nu falder hurtigere end nogenside. Der er sandsynligvis slet ikke den sikkerhed i ejendommene i virkeligheden, som Amagerbanken har på papiret. Herudover bliver det umuligt at refinansiere lån for 9 mia. til næste år. Komplet umuligt. Lad os nu se om man overhovedet får refinansieret de 0,7 mia man har behov for i November. Jeg tvivler.

  Amagerbanken bør ikke på det nuværende grundlag fortsætte som selvstændig bank.

  #127784
  Anonym

  Mandens rolle som “enevældig” er for så vidt ligegyldig – manden er død, og har man en smule opdragelse med i bagagen, opretter man ikke en “kondolencetråd” med skælmske blinkende smiley’er. Ganske enkelt.

  Med mindre man da har som hobby at danse på gravsteder…

  #127788
  Anonym

  Vi er fuldstændigt enige om at Amagerbanken snart forsvinder – men det har intet med KC’s død at gøre.

  #127794
  Anonym

  Okay det var “ONDT” at bruge 🙂 Bankerne har på det seneste spillet HASARD med dine og mine penge, og bankdirektørerne tror at det kan de blive ved med i det uendelige og når det så går galt og direktørerne “bider negle” og får hjertesmerter over deres HASARD TRANSAKTIONER, hvor mange aktionærer i Roskilde Bank har sagt farvel til alle deres penge, straks får nogle medlidenhed med disse direktører – JEG GØR IKKE !

  #127796
  ahk

  Du antager altså, at han blev slået ihjel af sin egen onde samvittighed? Ikke blot er dette så sket uden rettergang, han er ydermere hjemfaldet til en straf udenfor retsvæsenet. På grund af disse klare afvigelser fra civilsamfundets praksis, er det almindeligvis god skik at lade som om disse muligheder ikke eksisterer. Jeg vil mene at man skal have meget god insiderviden og dertil et dybtfølt ressentiment for således at bryde med hvad almindelig anstændighed byder.
  Mvh
  AHK

  #127798
  Anonym

  Sikke en gang socialistisk sludder.

  Det har intet at gøre med hverken medlidenhed eller “hjertesmerter”. Det har at gøre med ordentlighed, og det udviser du en eklatant mangel på fornemmelse for.

  #127800
  Anonym

  Ups, citatet forsvandt.

  #127804
  Anonym

  Jeg vidste ikke at Brixtofte også var involveret i Roskilde Bank.

  #128658
  Michael01

  Ja, Amagerbankens situation har åbenbart ikke været god, se

  Amagerbanken har overtrådt loven

  http://borsen.dk/invester/nyhed/142520/

  #131146
  Michael01

  Men aktien er billig, over 250 ved nytår og nu tæt på 20 idag

  #131150
  Anonym

  Ja, den koster ikke særligt meget – men jeg vil mene at selvom den kostede en rund 5’er så var det ikke noget jeg købte.

  #131166
  Anonym

  Haha, det er da noget vrøvl 🙂 Du kan da ikke konkludere, at aktien er billig, fordi den tidligere har været i højere kurs. Hvis banken krakker i morgen, så er aktien ikke billig; så er den mget dyr.

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 20 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.