Råd om boliglån

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #88845
  AnonymForfatter

  mig og kæresten har her i sommers købt os en hus som vi er i gang med at sætte i stand.. da “kun havde omkring en 50.000kr selv valgte vi at bruge dem til at sætte i stand for og så låne hele gildet i banken/kreditforeningen.. men da vi købte huset havde vi store planer om at det hele skulle sættes i stand.. så vi fik en mand ud og vurderede huset hvor meget det ville stige hvis vi lagde ny gulv i hele huset og istand satte køkkenet.. vi gav 1,1mill for huset og han ville godt sige god for at vi kunne låne op til 1,25mill hvis vi gjorde det..

  Så vi blev eneige med vores bankmand at vi ventede med at lave banklånet ind til vi vidste hvor mange penge vi ville låne ekstra..

  Men nu efter vi er ved at være færdig med det hele blev det billigere end vi selv havde regnet med. og kunne betale det hele af egen lomme… og vi er blevet enige om at vi godt kan leve med badeværelset ind til vi selv har sparet op til et nyt..

  Men nu står vi jo så men et kreditlån som er afdragsfri de første 10år som er på 1,012mill og så mangler vi jo kun omkring 100.000kr som vi skal ha lånt i banken.. men er det ikke lidt dumt at bruge de første 10år på at betale 100.000kr af til banken for så at bruge 20år på at afdrage de 1,012mill til kreditforeningen

  Skal siges at vi har ingen gæld andet end det som jeg har beskrevet her..

  MVH Jesper Andersen

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.