Sikker bank – Børneopsparing

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #88841
  AnonymForfatter

  Vi har 2 børneopsparinger stående i Sparekassen Sjælland og er nu blevet meget i tvivl om vi bør flytte dem til et større dansk pengeinstitut pga. den økonomiske krise og usikkerheden for at miste vores penge.

  Håber der er en eller flere der vil kommentere på dette.

  På forhånd tak!

  Christel

  #127084
  MichaelForfatter

  Børneopsparinger er dækket 100% af Garantifonden uanset saldoens størrelse, så der er ingen grund til panik.

  #127086
  AnonymForfatter

  Sparekassen Sjælland er en meget sold bank med en voldsom egenkapital. Den kommer ikke i problemer stort set uanset hvor slem finanskrisen bliver.

  #127126
  coxweliForfatter

  Tror du kan være helt rolig… Desværre har Sparekassen Sjælland ødelagt det for os der havde opsparingen i Haarslev Sparekasse, ved ikke længere at tilbyde en rente der er absolut konkurrencedygtig. 0,5% point betyder MEGET på 15/18/21 år.

  Bjarne

  #127132
  AnonymForfatter

  Tusind tak for de hurtige svar. Det er en lettelse at vide at vi er i gode hænder.

  Vi var også først kunde i Haarslev Sparekasse og blev kunde i Sparekassen Sjælland da de opkøbte Haarslev, men Sparekassen Sjælland har oplyst os at vi har bibeholdt renten fra Haarslev selvom vi nu er kunde hos dem. Så jeg forstår ikke at du mener at renten er ringere nu.

  Christel

  #127150
  coxweliForfatter

  renten er ikke blevet dårligere, men Haarslev Sparekasse var den bank med den højeste rente – en politik som Sparekassen Sjælland ikke har valgt at følge. Enig med dig i at renten isoleret set ikke er blevet dårligere, men set i forhold til hvad man kan få andre steder så er den.

  #216698
  AnonymForfatter

  Hej

  Ved godt det er mange år siden. Men har du, eller måske en anden, det brev hvor man fik lovning på samme rente som i Haarlev Sparekasse???

  Hvis du har, må du meget gerne skrive tilbage til mig.

  Mvh Nadia

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.