Befordringsfradrag udlandet

Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #88794
  AnonymForfatter

  Min familie og jeg overvejer at flytte til Nice. Jeg beholder mit job i Danmark og påtænker at rejse til DK 2 gange om ugen. Jeg har set at man kan få kørselsfradrag hvis man bor i Tyskland og arbejder i DK (naturligvis når man bliver ved med at betale sin skat i DK) Spørgsmål: Kan jeg opnå kørselsfradrag for de 1700 km hver vej ? Eller er der andre regler som evt. nogen af omkostningerne til flybillet ?

  #126290
  AnonymForfatter

  Jeg synes du skulle forelægge SKAT dine planer og få en forhåndsgodkendelse. Jeg har læst om en dansker der boede i Finland men arbejdede i DK, du kan læse svaret her ……….>
  http://www.skat.dk/SKAT.aspx?oID=80859&vID=0

  #126292
  AnonymForfatter

  Ja, det er en god ide. Som jeg husker det kan man betale sig fra at SKAT laver en godkendelse, som de ikke kan ændre senere. Tak for linket.

  #126336
  AnonymForfatter

  Samme svar fik du også i Udvandrerne.dk 🙂

  #126338
  AnonymForfatter

  Ja :-)) bor du selv i udlandet ?. Jeg har fået positivt svar fra SKAT. Vi kan godt få fradrag for transporten samt fradrag fra dobbelt husførelse, så tak for det tip.

  #126340
  AnonymForfatter

  Ja det gør jeg og jeg får også fra SKAT nogle fordelagtige fordele, som jeg ikke vil beskrive her – folk er så misunderlige “begrænset skattepligtig med grænsegængerordning" men husk du skal være fraflyttet Folkeregistret inden 5.september 🙂 vh Bo

  #126342
  AnonymForfatter

  Ov, du siger noget. Kan jeg ikke kontakte dig, jeg har en e-mail der hedder jan@quite.dk

  #126344
  AnonymForfatter

  Hvad er det for noget sludder med 5. SEP, hvis man skal have grænsegængerstatus?

  Såvidt jeg ved er denne dato alene en skæringsdato for hvor du skal betale skat for det kommende år, såfremt du flytter efter denne dag.

  Hvem kan i øvrigt være misundelig på grænsegængere, de betaler da skat til Danmark af deres arbejdsindkomst og af evt. kapitalindkomster i deres respektive bopælslande. Og der bor mange tusinde i og Tyskland, der arbejder i Danmark, så lad være at føle dig forfulgt BoSol.

  #126358
  AnonymForfatter

  Rettelse:

  Der skulle have stået: Ved flytning mellem danske kommuner er det den 5. SEP, der er afgørende for hvilken skatteprocent man får i den kommende år.

  Ligesom der skulle have stået, at der bor mange tusinde grænsegængere i både Sverige og Tyskland.

Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.