arvet hus

Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #88654
  AnonymForfatter

  Vi er to søstre der lige har arvet et hus, desværre noget før end beregnet. Vi er begge interesseret i at beholde huset, så vi har muligheden for at en af os kan overtage det om 10 til 15 år.
  Vi har snakket om muligheden for at beholde det i fællesskab og så evt. leje det ud.
  Er der nogle gode råd med hensyn til hvordan vi griber det an?

  #124484
  AnonymForfatter

  Hej – Jeg ville henvende mig til et lokal advokatkontor, der er specialist i boligudlejning. Mange advokater er administrator for Andelsboligforeninger m.v. vh Bo

  #124500
  AnonymForfatter

  Hvis jeg var Jer, så ville jeg ikke turde leje et hus ud uden at have meget godt kendskab til sådanne ting, og det kan I jo ikke have, da I spørger hvordan sagen skal gribes an. Kender I f.eks ordet omkostnigsbestemt husleje, som udlejere er underlagt.

  En anden sag er, at det kan være svært at få det solgt til en ordentlig pris, da både jeg og også fagfolk mener at markedet er overvuderet med op til 30%. Men i bund og grund er der jo ingen der ved det. Boligmarkedet er jo mere eller mindre gået i stå.

  Men hvis prisen sættes realistisk fra starten, så kan alt sælges selv i et nedadgående marked.

  #124530
  NultopskatForfatter

  Allan du er et værre sludrehoved. Det rigtige tidspunkt at sælge fast ejendom er ALDRIG !

  Afhængig af hvor i landet huset ligger kan prisen på kort sigt falde, men om 10-15 år SOM SPØRGSMÅLET HANDLER OM er prisen højere end nu.
  Det er den historiske udvikling, du skal tilbage til pestårene midt i 1300 tallet for at finde en lavere pris på en ejendom 15 år efter køb.

  Mht. udlejning, så skal I sikre jer med en god lejekontrakt evt. at lejer selv sørger for snerydning og indvendig vedligehold etc.
  Dernæst sørg for at lejer har ordentlige økonomiske forhold Kræv dokumentation for indtægt og husk at den søde person der bare mangler en bolig forvandles til en djævel når kontrakten er underskrevet.

  Endelig Det er forbandet svært at smide en lejer ud, men det kan gøres med 1 års varsel hvis ejer skal bruge ejendommen selv…

  #124532
  AnonymForfatter

  Jeg kan bare oplyse, at jeg solgte min 3. værelses lejlighed ultiomo 2006 for knap. 3 mill, og i dag er den vel lige godt 2 mill. værd, så jeg mener at dette tidspunkt var mere rigtigt end hvis jeg skulle afhænde den idag.

  Jeg købte i stedet en billig andelslejlighed.

  Så kan du kalde mit indlæg sludder, men jeg ved da godt at ingen boligejere kan lide, når man siger at markedet stadig er vildt overvurderet, men efter min opfattelse er dette tilfældet, jfr. ovenfor.

  #124536
  NultopskatForfatter

  Så vil jeg egentlig mene, at du er et større sludre hoved end jeg først troede.
  Spørgeren fortæller at de er interesserede i huset om 10 – 15 år, og du svarer på baggrund af udviklingen for dit lokal område 2006-2008.

  Dernæst ved du jo slet ikke hvor spørger bor, og kan derfor ikke bruge samme resultat som for din lejlighed. Det er altså ikke alle steder i Danmark, at priserne falder nu.

  #124546
  AnonymForfatter

  Ja,Ja,vær du bare nedladende, men det korte af det lange er, at jeg til enhver tid vil fraråde folk, at leje deres bolig ud medmindre de har et ret godt kendskab til juridiske forhold omkring udlejning m.v.

  Og det er der noget der tyder på, at de 2 spørgende søstre ikke har, men i sidste ende er det jo deres egen beslutning.

  Hvad angår ejendomsmarkedet er det rigtigt at hovedstadsområdet, som jeg bor i, har været hårdest ramt indtil nu, men har da for ny lig læst, at det er ved at brede sig til hele landet. Og statistikker m.v. er jo altid mange måneder bagud. Og husk at mange ejendomsmæglere og bankøkonomer i det sidste år har forsøgt at snakke gang i markedet om stabile priser mv., men lige lidt har det hjulpet.

  Så hvis jeg stod og skulle købe bolig i dag, så ville jeg vente for at se tiden an i nogle år.

  #124552
  NultopskatForfatter

  Det var ikke meningen at virke nedladende, men du sludrer, når du snakker om dit lokalområde uden at interessere dig for hvor søstrene bor.
  Dernæst jeg giver ikke 5 p..pi. for hvad økonomer mener, jeg solgte et hus i 2001 og ejendomsmægleren mente dengang at det var det helt rigtige tidspunkt. tjae idag er prisen det dobbelte…

  Kig i stastistikken og fortæl hvornår en ejendom solgt 15 år efter købstidspunktet har givet tab..du skal tilbage til 1300 årene…

  Der er en hel masse jura omkring udlejning af ejendomme deri har du helt ret, de værste er ikke lejer, men skatteuvæsenet…
  Men ja, den søde lejer, der mangler tag over hovedet til hendes 8 børn etc. bliver pludselig en djævel, når kontrakten er underskrevet..;o)

Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.