Lån selv med RKI

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 706 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #86725
  AnonymForfatter

  Er der nogle der kender et sted, man kan få lov til at samle en gæld, selvom man står i RKI.

  Jeg kunne godt tænke mig at komme af med gammel gæld og få et mere normalt liv, hvor det ikke hænger over hovet på en af man er i RKI.

  #103136
  AnonymForfatter

  Jeg er selv opført i RKI,men har da ikke nogen problemer med at låne til diverse goder.Har du spurgt din bank om lån til at indfi din gæld.
  Min gæld til RKI er så stor,at det ville være håbløs at indfri.Gammel gæld der er 30 år,som jeg hver 5år bliver slæbt i retten for.
  Så hel/lykke til dig fremover.Hej fra abh

  #103138
  AnonymForfatter

  hvilken bank er det i?

  #104570
  AnonymForfatter

  hejsa… jeg ønsker også at låne penge til at samle hele min gæld et sted. jeg kan ikke få mit lån i banken forhøjet og er virkelig ved at være desperat. hvis nogen har nogle forslag, så skriv endelig. min e-mail er: Polya@sol.dk

  #104572
  MichaelForfatter

  Har du fast ejendom med friværdi? I såfald kunne du samle det hele i ét realkreditlån

  Ellers må du prøve at forhøre dig i forskellige banker. Fremlæg al dokumentation for banken, dvs. hvem skylder du hvor meget osv. Hvis din økonomi ellers kan bære et stort banklån, burde det være en mulighed. Præcisér overfor banken, at pengene skal bruges til at afdrage den (går jeg ud fra) højt forrentede gæld.

  #104584
  AnonymForfatter

  Jeg har haft en snak med min bank, men de må ikke låne mig flere penge fordi jeg står registreret i RKI. Jeg har ingen fast ejendom eller andet eje af værdi. Jeg fandt en bank der hedder “Reko", som låner ud til RKI-registrerede personer, men jeg kan ikke komme ind på deres hjemmeside, så jeg ved ikke hvordan jeg skal få kontakt til dem. men jeg er efterhånden ved at være ret desperat. jeg ønsker brændende at komme i gang med en uddannelse, men har ikke mulighed for det, så længe jeg ikke kan få al min gæld samlet ét sted, da jeg betaler alt for meget på det hele. jeg ved virkelig snart ikke hvad jeg skal gøre…

  #104590
  MichaelForfatter

  En bank der låner til folk i RKI betyder megahøje renter, så glem alt om det.

  #104592
  AnonymForfatter

  Du kunne jo have ladet være med at stifte gæld.

  #104594
  AnonymForfatter

  Hvis du virkelig ønsker at LØSE problemerne – og ikke bare udskyde dem – så prøv følgende:

  1) Skær ned i forbruget – HELT ned. Man kan sagtens leve uden fornøjelser, uden ferier, uden nyt tøj, uden smøger osv. i nogle år.

  2) Få et ekstra arbejde. Man kan sagtens arbejde MEGET mere end 37 timer om ugen. Eventuelle børn kan blive passet hos venner og familie.

  Det er ikke sjovt, men det virker.

  Og i det lange løb er det sjovere end at have en gæld hængende over hovedet resten af livet.

  Nu får jeg sikkert på puklen for disse forslag og kommentarer. Men de er faktisk skrevet i den bedste mening.

  #104596
  NultopskatForfatter

  Hej Din ide virker, har selv brugt den, sjovt er det ikke slet ikke at man også skal betale topskat af indkomsten eller rettere den sidste nødvendige del.
  Som en tidligere statsministerkandidat sagde om at betale en stor gæld :"lad være med at få den.."
  MVH
  Nultopskat

  #106460
  AnonymForfatter

  JA den måde virker sku, jeg har selv prøvet det, og jeg har gjort det på den trælse måde, og jeg mangler kun tre afdrag på min rki gæld, så det er snart over.

  #107388
  AnonymForfatter

  Hallo manden spurgte om der var nogle der vidste hvor man kunne indfri RKI gøld… Så lad da være med at sige at de tager for høje renter.. Det er sagen uvedkommende… Self er det dyrt at have gæld, men fuck det… Jeg står selv i gæld til begge ører og låner da penge overalt, self er det dyrt men sådan er reglerne i branchen… Så mit bud er.. Lån 300.000 Kr af en ROCKER og husk for helveds skyld at betale tilbage.. Det er ingen problem at komme af med sin gæld bare man vil betale renterne.. Tænk over det…

  VH Thomas

  #107390
  MichaelForfatter

  Skønt med et intelligent indlæg som det seneste fra DonT…. Tak for dit fantastisk konstruktive bidrag.

  #107422
  AnonymForfatter

  Al den snak om rki , ! Selvfølgelig er der mange som ik låner ud når du er i rki, . men det er altså rimeligt nemt at få lån alligevel , står selv i rki ! men har fået lån hod bla. Acceptcard, Lånekompagniet . Hvis du har et job med en rimelig go indtægt så kan kan du sagtens låne alligevel ( de er sultne de forskellige ) så bare kom igang , ( alt er muligt )

  #107426
  MichaelForfatter

  Alt er muligt – men det er åbenbart ikke muligt, at du betaler den gæld du selv stifter.

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 706 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.