Citibank – hvem hopper på den?

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • MichaelForfatter
  Indlæg
 • #86905
  MichaelForfatter

  Kunne ikke lige lade være, så her kommer et uddrag fra en Citibank-reklame:

  “Indfri det du skylder på dyre kontokort og forbrugslån hos Citibank. Det giver dig et bedre overblik over din økonomi. Samtidig kan du ofte spare gebyrer og få en lavere rente og ydelse. "

  Man kan altså spare penge i Citibank. Javel, men ÅOP oplyses til 20,7% ved løbetid på 84 (fireogfirs !!) måneder?. Enhver kan reklamere med lavere ydelse, hvis man trækker løbetiden ud i det uendelige. Desværre er det ofte mindre økonomisk bevidste mennesker der hopper på den slags og de fanges i en uendelig gældsspiral.

  #104628
  AnonymForfatter

  20,7% er da bedre end mange ‘dyre kontokort’, og det er korrekt at eet stort lån er bedre end 10 små.
  Man kunne ønske sig at alle der havde muligheden for det først prøvede at få et 6% lån og i fremtiden satte tæring efter næring. Sådan er verden dog ikke skruet sammen.

  Bkg om god skik for finansielle virksomheder om ‘reel rådgivning’ §8 stk 3: “Informationen skal dog ikke indeholde oplysninger om konkurrende produkter eller konkrette priser". Så Citybank-reklamen er helt i orden.

  #104630
  AnonymForfatter

  Mange disse firmaer har en sprogbrug, der ligger ud over enhver sund fornuft. Og det kan kun lade sig gøre, fordi deres kunder har en tidshorisont på under en måned og/eller ikke forstår procentregning.

  Se også AcceptCards hjemmeside:

  “Med en lav rente fra 13,95% er AcceptCard et yderst konkurrencedygtigt alternativ"

  I beregningseksemplerne vises en ÅOP på “kun" 17-28% – og det er da sikkert også billigere end at låne penge hos rockere…

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.