Hjælp til lånesammenlægning

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #88588
  AnonymForfatter

  Vi er en lille familie med en samlet indkomst på 420.000 og har en samlet “sjatgæld" på ca. 350000.000 kroner, nu kunne vi godt tænke os at få samlet alt over et lån, så vi kan få lidt luft i vores økonomi. Vi er IKKE registreret i RKI og kæmper en kamp for at betale alle vores regninger hver den første. Er der nogle der kan hjælpe os med et godt råd? Hvem kunne være interesseret i at hjælpe os. Vi bor i lejebolig og har kun en bil, den er dog købt i 2007 fra ny.

  Hej fra Katharina

  #123648
  MichaelForfatter

  Sælg bilen og gå til banken og spørg hvad de kan tilbyde. Derudover er jeres spørgsmål besvaret i alle afskygninger mange gange før herinde

  #123680
  thsvForfatter

  Prøv at forelægge jeres problem til jeres bankrådgiver.
  Måske en ide at få lagt al gælden sammen det samme sted, så der kunne etableres en fornuftig afdragsordning. Og det kan godt være, at bankrådgiverens besked er: “Sælg bilen", men dette medfører jo et stort værditab, og I er formentlige afhængige af en bil, for at få hverdagen til at gå op.
  Har I ingen bankrådgiver, så må I blive kunder hos den lokale bank, der virker mest fornuftig. Overvej ligeledes, om ikke en del af lånet kunne være en kredit, hvor der gives samme rente på indestående, som I betaler i rente til banken.
  Jyske Bank havde ihvertfald førhen deres Total konto, hvor man kunne trække op til 30.000 kr. (svarer vel til ca. 100.000 i dagens mønt).
  Med andre ord, det er dumt at betale høje lånerenter til banken, og kun få 0,5-2 % i rente på sin lønkonto.

  #123686
  AnonymForfatter

  Jeg vil foreslå en Danske PrioritetPlus kredit.
  Med den betaler I kun rente når der bruges af jeres “buffer".

  Rentespændet på ovenstående produkt er pt. 5,80-7,10%.
  Derudover er der stiftelsomkostninger på 3000kr.

  #123688
  AnonymForfatter

  Beklager ovenstående indlæg skulle IKKE være indsat her!

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.