Overtræksproblem

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #88572
  AnonymForfatter

  Jeg står i den uheldige situation, at banken nu har inddraget mit kort pga. et uaftalt overtræk.

  Situationen er den, at jeg har spillet for meget på kasino, og endte med at være ca. 4000 under min kassekredit ( på 5000 kr ). Jeg får overtrækket dækket på mandag når jeg får løn, men indtil jeg får nogle penge tilbage fra mit studiested, vil jeg være med al sandsynlighed ryge under min kassekredit igen.. og det endda “først på måneden".

  Jeg skal nu have taget kontakt til banken, dels for at få mit kort tilbage, men også for at få løst situationen. At jeg har lært min lektie, vil formentlig være svært at forklare banken, da jeg desværre har lavet uaftalt overtræk i 3 måneder nu. Jeg tror derfor jeg bliver nødt til at gå efter en løsning hvor jeg går efter at få afbetalt al min gæld (med et ekstra sommerferiejob), inklusiv min kassekredit, og så gå efter et Visa Elektronkort på min lønkonto, og så have en særskildt med mit visa-dankort med min kassekredit tilknyttet.

  Mit spørgsmål er derfor om det lyder om en fornuftig løsning, og om jeg overhovedet vil være istand til at få et bevillet overtræk først på måneden ( hvilket kun vil være nødvendigt i få dage ). Overtrækket er vigtigt, da jeg ellers ikke vil være i stand til at betale mine faste udgifter, som telefon og husleje.

  PS: jeg ved godt at det er ekstrem dumt at spille op som man ikke ejer, så fokuser venligst på det konstruktive

  #123384
  fk2001Forfatter

  Det afhænger jo af af banken, da det er dem der skal bevilge overtrækket. De fleste banker er meget forsigtige med folk som overtrækker konti gentagne gange.

  Jeg synes bestemt det lyder som en god ide at få et kort som ikke kan overtrækkes. Visa electron, eller en eller anden form for hævekort opfylder dette, men de er mindre fleksible end Dankort pga de begrænsede anvendelsesmuligheder.

  Jeg vil også råde dig til at få banken til at hensætte nødvendige midler til at dække de faste udgifter hver måned så du ikke mangler penge til dette på noget tidspunkt.

  Jeg ved ikke hvor grelt det står til med dit behov for spil, men er det ikke muligt at komme på en “afvendingskur" da det vel efterhånden er blevet accepteret som en slags sygdom?

  Håber du ser dette som et konstruktiv indlæg. Held og lykke.

  #123394
  LMAForfatter

  Ideen med BÅDE og have et Electron kort og et normalt VISA til to forskellige konti virker lidt halvhjertet.

  Hvad er fidusen for banken? Det er jo dem der er blevet snydt hidtil?

  Et bedre forslag – efter min mening – er og skifte VISA kortet ud med Electron kort, og først få et normalt VISA når din finansielle situation atter er under kontrol. Samtidig kunne oprettelse af en budgetkonto måske være en fordel som en anden nævner.

  I det hele taget bør du huske, at der er tale om en forhandlingssituation, hvor DU bør komme med alle løsningerne. Hvis DU er banken i forkøbet, så kan du ofte lettere få din vilje, ligesom banken vil notere, at der trods alt er tale om en FORNUFTIG og ANSVARLIG kunde – ret godt hvis der ses lidt fremaf!

  #123410
  AnonymForfatter

  Mange tak for svarene

  Resultatet blev et Mastercard Direct, hvilket jeg i bund og grund er meget tilfreds med. Dog er det min opfattelse, at Visa Electron kan bruges flere steder på internettet, hvor jeg handler en del. Danske Bank tilbyder imidlertid ikke denne type kort, så et evt. bankskifte kunne være en mulighed senere.

  Jeg takker for nogle gode konstruktive svar, samt en god debatvenlig tone

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.