Billån uden udbetaling

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #88524
  AnonymForfatter

  Er der nogen der kan hjælpe os?
  Vi skal købe ny bil til 165.000 kr. Vores problem er at vi ikke har en krone til udbetalingen da jeg er på sygedagpenge. Dermed er de alm. finansierings selskaber udelukket da de forlanger 20%. Banken har tilbudt et alm billån til 7,95%/ÅOP 8,9% med låneomkostninger på 2500 kr. Eller som et prioritetslån i huset til 6% med låneomkostninger på 7.500 kr. Er der nogen der har erfaringen med prioritetslån til tillægslån? Eller andre forslag til billig finansering uden udbetaling? Vi kan sidde for max 2700 kr/mdr.

  På forhånd tak!

  #122736
  AnonymForfatter

  Hvad med at lease en bil i stedet hos http://www.fleggaard-leasing.dk. De har flere biler til 1 kr. i udbetaling plus omkring 2800 kr. i kontrakt gebyr. F.eks. en ny Opel Corsa 1,3 Diesel til 2795 kr. pr. måned inkl. service.

  #122756
  LMAForfatter

  Privatleasing er sjældent en god ide, idet leasingydelsen ikke er fuldt fradragsberretiget ligesom tilfældet er for erhvervdrivende.

  Det kan dog være en god ide i sjældne tilfælde, men læs kontrakten grundigt (læs evt. nærmere på fdm.dk) og sammenlign altid nettoydelsen med tilsvarende nettoydelse på billån.

  MHT prioritetslån i forbindelse køb af bil er dette egentlig en okay løsning, men billån bør som hovedregel følge bilens umiddelbare værdi, og den eneste grund til ÅOP er lav på prioritetslånet er sikkert fordi løbetiden er meget laaaaaaang.

  Jeg ville søge et alm.udlån til den angivne billåns rentesats. En fornuftig “købmandsbank" vil sige ok hertil. Bankernes produktudbud er jo kun standart varer, de kan altid (hvis man er i den rigtige bank) modificeres så de passer til den enkelte kunde.

  #124934
  AnonymForfatter

  Som der også nævnes så er leasing af bil nok ikke et godt tilfælde i denne situation, for det meste kan det kun svare sig at lease bil hvis det er en dyrere bil. Læs evt. mere på http://www.tmv.dk/leasing

  #124936
  AnonymForfatter

  Hmm kan man ikke lave links. Prøver lige igen

  Leasing af bil

  #124938
  AnonymForfatter

  Jeg har prøvet at regne på det, med alle effekter, herunder skatteeffekter iberegnet.

  Givet vores nuværende kørselsbehov, var leasing af en Peugeot 107 hos Fleggaard ikke ret meget dyrere end køb af samme bil.

  Problemet er dog, at hele beregningen skrider vildt, hvis vi pludseligt får brug for at køre flere kilometer, eller der sker noget andet uforudset.

  Et eller andet sted kan man også lige så godt smide de sidste 90.000 når man nu alligevel skal ligge 30.000 up front ved leasingaftalens start.

  #124940
  thsvForfatter

  http://www.fleggaard-leasing.dk
  Fleggaard Leasing er absolut en mulighed.
  Min arbejdskollega har lige leaset sådan en Ford Ka, med startgebyr 1,-, og mdl. ydelse 1.995,-, årlig kørsel 12.000 km incl.

  Bedste alternativ, hvis I har friværdi under de 80% er vel en boligprioritet/kredit, da denne afdrages ligeså hurtigt, I har noget opsparing, da den jo er kombineret med jeres lønkonto.
  Og kreditten kan genbruges til næste bilkøb, nyt køkken, badeværelse
  eller carport. Ingen spørger, hvad pengene skal bruges til.

  Har selv sådan en boligprioritet i Eik bank til pt. 5,95% efter seneste forhøjelse (følger NIB). Ikke ret meget dyrere end et F1-lån, og langt mere fleksibelt. Danske Bank og realkreditten tilbyder lignende produkter.
  Oprettelses gebyr er kun 1.000/2.000 kr. + tingbogsoplysn. 175, og stempel til staten 1.400 + 1,5%.

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.