Mulighed for lån til betalingen af kontokort…

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #88405
  AnonymForfatter

  Jeg har været under uddannelse, og er gennem den tid blevet fristet til de nemme og hurtige kontokort. Nu står jeg så, med gæld på kontokort og gerne vil have lidt styr på økonomien, og have samlet den hele et sted.
  Jeg har et lån i min bank på 40.000kr, skylder 20.000 på min kassekredit. Mine kontokort ryger i alt op på 11.000 kr. Jeg er meget flov over det. Har været i min bank, for at høre, om jeg kan låne af dem til at betale min klatgæld af, så jeg skylder det hele til dem, istedet for at betale 3 steder hver mdr, med alt for høje renter, men fik et nej. Er der andre muligheder? Kan jeg høre en anden bank? Eller hvad skal jeg gøre…..
  Hilsen Ja ved det godt….:-(

  #121314
  howardForfatter

  Klip kontokortet omgående – køb fremover kun kontant, så bruger du heller ikke penge du ikke har. Fokusér udelukkende på at få betalt din gæld ned til den er HELT væk. Lav et budget 12 måneder frem og skær ALT overflødigt væk, du bliver overrasket over, hvor meget du kan undvære, når det virkelig gælder.

  Det er altid sundt at lave et budget, hvor man har tallene sort på hvidt – det giver et overblik, som du er nødsaget til at lære dig selv at have.

  Husk at lade være med at have ondt af dig selv undervejs, men tænk hellere, at det her er den bedste investering du gør i dig selv og din fremtid, nemlig at være gældfri!

  Når du har betalt din gæld ned, så den er helt væk, vil du i den grad have fået et helt anderledes syn på pengesager, nemlig ydmyghed og respekt, hvilket bevirker, at du fremover vil benytte penge med omtanke.

  Se at komme i gang…. jo før du går i gang jo tættere er du på målet.

  God fornøjelse med at blive gældfri

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.