Tvang ???

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #88380
  AnonymForfatter

  sagen er den at vi har fået lavet et pantebrev i vores , panthaveren har selvfølgelig købt banken ud.
  Vi har pt en kasse kredit på 100.000 kr , som banken selvfølgelig vil have tilbage , i sidste uge var vi til møde i banken da vi har fået ny bankrådgiver , og han ville ikke gå med til at låne os pengene ,hvis IKKE han så flere knaster på bordet , ydermere truede han med tvangs auktion af huset…
  Altså kan han det , kan han sætte huset på tvang når han ikke har pant i det ??????
  Kun serøse henvendelser TAK 🙂

  #120988
  AnonymForfatter

  Altså vi er jo villige til at betale , selv de 15 % i renter som han kræver , altså er valget ikke at få pengene eller ikke ? går huset på tvang ja så får han intet , da det allerede er belånt til skorstenen

  #120994
  AnonymForfatter

  Hvis I misligholder jeres forpligtelser overfor en kreditor, så har han ret til at søge sig fyldestgjort ved at gå i fogedretten og gøre udlæg i den ikke trangsbeneficierede del af jeres ejendom. Heri ligger, at kreditor også kan bede om at få jeres hus sat på tvangsauktion.

  Dvs. hvis I har misligholdt jeres kassekredit på 100.000, eller ikke været i stand til at betale den ud på det tidspunkt, hvor den er udløbet og banken har nægtet at forlænge den, ja, så kan banken få jeres hus sat på tvangsauktion.

  #121094
  AnonymForfatter

  Jeg vil lige tilføje; hvis jeres hus er belånt til op over skortenen vil banken sandsynligvis ikke begære jeres hus på tvang! Hvad får de ud af det? Ingen penge og en sur debitor hvis betalingsvilje bestemt ikke er forbedre.

  Det I derimod kan forvente er at banken laver et udlæg i ejes ejendom der sikre dem deres penge, hvis ejendommen skulle stige i værdi og deres udlæg kommer “under skorstenen". Endvidere sikre banken sig også at I ikke kan sælge jeres ejendom og besværliggøre at I gældsætter jer yderligere (mod pant i ejendommen). Et udlæg i jeres ejendom sender endvidere et “signal" til jeres eventuelle fremtidige kreditorer.

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.