Andelsboliglån i forbindelse med jobskifte…

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #88295
  AnonymForfatter

  Jeg står i den situation at jeg i øjeblikket er igang med og skifte job, fra de sidste 4 år at have arbejdet som selvstændig, skal jeg nu til at arbejde i en større virksomhed. Jeg forventer at starte medio April eller primo Maj og forventer at have kontrakt på plads indenfor 2 uger (fra d.d.).

  Samtidig med dette, skal jeg per 1. Maj fraflytte min nuværende lejelejlighed. Jeg har nu fået tilbudt en andelsbolig og vil i den forbindelse have behov for at låne til køb af boligen.

  Idet jeg har arbejdet som selvstændig, har jeg i bankens øjne ikke haft en “fast" indtægt og idet jeg endnu ikke har underskrevet en kontrakt med den fremtidige arbejdsgiver, har jeg heller ikke noget bevis/garanti for min fremtidige indtægt.

  Hvorledes skal jeg forholde mig overfor bank eller realkreditinstitution, for at dette sammenfald af begivenheder kan få en positiv afslutning?

  Jeg har i sagens natur behov for at optage lånet før jeg påbegynder det fremtidige job…

  Mvh.
  Jesper

  P.S: Jeg har i de forgangne 4 år haft en indtægt på +400.000 og vil i et nyt job ha’ en forventet indtægt på +650.000.

  #119990
  AnonymForfatter

  Tal med din bank om det. Der er ikke så meget andet at sige.

  I dette tilfælde har du langt større chance for at få lånet igennem hos den bank der kender dig, end hvis du kommer ind fra gaden i en ny bank.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.