SKATTELY

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #88260
  AnonymForfatter

  Skatteministeren jagter p.t. mellem 100 – 200.000.000 milliarder kroner, som han mener bliver gemt for det danske skattevæsen i skattelylande som Lichtenstein, Andorra, Luxembourg og hvad ved jeg.

  Hvad er det egentlig som får rige og måske kendte danskere til at begå den slags kriminalitet, da der jo er en temmelig stor risiko for at blive afsløret og derved skulle betale en stor skattebøde og måske også kan risikere at blive buret inde? Tidligere bankansatte i flere skattelylande stjæler ofte under deres ansættelse kundelister m.v., hvorefter de så forsøger at afpresse dels de pgl. kunder samt deres tidligere arbejdsgiver.

  I Tyskland har en tidligere bankmedarbejder som bekendt tjent godt 30 mill. kroner ved at “sælge" en CD-kasette med fortrolige bankoplysninger til deres efterretningstjeneste.

  Således kan man jo kun opfordre alle til at betale den skat de skal iflg. lovgivningen, og ikke begynde at lave ovennænvte krumspring, da det vel oftest i det lange løb ikke kan betale sig. Lad ærligheden sejre fremfor pengegriskheden og begærligheden, og dette ødelægger heller ikke nattesøvnen.

  #119724
  AnonymForfatter

  Der skulle selvfølgelig have stået:

  100 – 200 milliarder, men er da også en slags penge……

  #119728
  AnonymForfatter

  … og hvad får fattige ukendte danskere til at trække transport fra på selvangivelsen for alle dage når de arbejder hjemmefra hveranden dag og glemme at fortælle at de havde aftenvagt på pizzeriaet og smutte til Sverige efter sodavand til onkelens kiosk?

  Jeg tror såmænd ikke muligheden for at blive opdaget med ‘glemte’ formueindkomster er meget større end ved andre former for snyd. Skat skal bare ‘rasle med sablerne’ for at skræmme folk væk – og den aktuelle sag om tyveri fra tidligere ansatte er den første jeg hører om.

  Vi andre sidder så med sorteper og skal betale. Men vi ville måske alligevel osse snyde lidt, hvis vi fik muligheden, fx købe sort arbejde.

  #119730
  AnonymForfatter

  Lad mig som svar på Jeres indlæg om skat og danske statsborgere, der
  gemmer Deres sparepenge udenfor det danske skattevæsens rækkevidde, anføre at grunden jo nok er det utroligt urimelige skattetryk i
  det socialistiske Danmark. Intet skattetryk over 30% er rimeligt
  og opmuntrer til sort arbejde og flere skatteflygtninge.
  Min opfordring til den socialistiske Foghregering må være: Sæt
  alle skatter ned til 30% som øvre grænse. Fjern momsen, det vil både
  høj som lav have glæde af.

  #119750
  AnonymForfatter

  Svar til K49 og Jesper.

  Der har gennem tiderne været mange tilfælde med afpressning af kuner med sorte penge i udenlandske banker, men oftest betaler skattesnyderen jo blot penge for at få ro, og så hører man jo ikke mere til den sag. Det er da rigtigt at man ikke hører så meget til den slags her i danmark, men i udlandet hører mand det regelmæssigt.

  Endvidere kan vel ikke sammenligne det at den lille mand får lavet lidt sort arbejde med det at overføre store beløb til udlandet for at undgå beskatning.

  Det er jo som oftest virksomhedsejere, adm. direktører samt mellemledere, der har midler til at lave disse krumspring for at undgå at betale til den fælles statskasse, men som sagt er risikoen noget større end nogensinde før.

  Og burde ledere med så bange penge ikke være et forbillede for deres medarbejdere? Dette kunne måske også hjælpe på det sorte arbejde.

  M.h.t. at det skulle have noget med skattetrykket at gøre, så mener jeg heller ikke dette er rigtigt. Mange herinde er så glade for den relativt lave amerikanske og engelske skattetryk, men i disse lande er der så vidt vides endnu flere, der har konti i udlandet end i Danmark. Så hvordan kan det forklares…Grunden skal nok mere findes i den menneskelige natur. Om skatten så kun var 2%, så ville der være nogen der ville undgå at betale deres skat.

  #119842
  AnonymForfatter

  Hej,

  Og jeg læste lige her i weekenden, at de fleste skatteunddragere bor i Whiskybæltet nord for København (over 80%)

  Vi jyder må så nøjes med at køre over grænsen til Tyskland og købe billige dåsebajere.

  Der er noget med at nogle er blevet afsløret via nogle kreditkort og skal betale millioner i skattebøder-hvordan kan skattevæsenet egentlig få dette oplyst.

  Dette emne er nok ikke så interessant for mybankerbrugere, da dette selvfølgelig er reelle mennesker-pånær een-men som sagt læste jeg lige lidt i avisen om emnet her i weekenden om skatteunddragelser.

  #119848
  AnonymForfatter

  > “Der er noget med at nogle er blevet afsløret via nogle kreditkort og skal betale millioner i skattebøder-hvordan kan skattevæsenet egentlig få dette oplyst."

  Der er tale om danskere med udenlandske kreditkort (der knytter sig til udenlandske konti). Hvis man betaler med det her i landet, så går transaktionen gennem PBS der kan oplyse at ‘Peter Hansen’ lige har trukket 600.000 på sit Lichstenstein-kort. Det var det samme som hvis der blev overført dette beløb fra en udenlandsk til en dansk konto som alm. SWIFT-overførsel. Det er heller intet problem at finde ud af, hvis der 1000 gange er trukket 600 kr.

  Der vil altid findes skattebedragere. En del af dem vil altid blive fanget. De vil altid forsøge at finde nye veje til unddragelse.

  Der er vel kun to måder at bekæmpe dette på: 1) At forsøge at kontrollere alle ‘huller’ og 2) at fjerne den almindelige befolknings generelle accept af skattesnyd. Skat arbejder på begge fronter.

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.