BRF har set jeg står/STOD i RKI. Hvad nu.

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #88134
  AnonymForfatter

  Vi stod for at skulle optage et nyt lån i BRF i forbindelse med køb af vores drømmehus, men blev afvist. Ejendomsmægleren var sikker på at det kun kunne være noget med RKI
  Og rigtigt nok, til vores forglemmelse og dumhed, var vi for et stykke tid siden blevet registreret i RKI på grund af en dum lille mobil regning, som vores søn stod for. Vi havde glemt alt om den og var egentlig sikker på at den var ude af verden, blandt de mange månedlige regninger man nu går og betaler.

  Den er nu betalt og vi er blevet slettet fra RKI. Men hvad nu ?. BRF HAR set at vi har været i RKI, og mægler mener at det godt kan være et problem nu.

  Så hvad skal man gøre når mægleren nu prøver igen, og HVIS vi stadig ikke bliver godkendt…
  Skal man selv prøve at ringe til BRF og beklage mange gange. Vi har masser af friværdi i det gamle hus, og vores økonomi er generel sund.

  #118238
  AnonymForfatter

  Hej jeg har selv tidligere arbejdet i brf og på dette tidspunkt lavet man ikke notater om potentielle ansøgere i modsætning til hvad man gør i banker, så i burde være clear. Men eller gå til et andet institut prisforskellen er minimal.

  #118244
  AnonymForfatter

  Kan I ikke prøve proaktivt at tage fat i BRF og give den kopi af den pågældende regning samt redegøre for, at registreringen er opstået som følge af en misforståelse, hvor I har gjort indsigelse mod mobilselskabets faktura, hvor forståelsen var, at sagen ville blive bremset mens der skete en afklaring af regningsspørgsmålet. Ved en fejl har mobilselskabet aligevel oversendt pengeskylden til RKI, hvilket I først er blevet opmærksomme på med en vis tidsforsinkelse.

  #118354
  AnonymForfatter

  sourceful, hvor lang er det siden du har arbejdet der ?

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.