Beregning af fradrag

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #88127
  AnonymForfatter

  Hej!

  Jeg håbede der var nogle der kunne hjælpe med at komme med et overslag på hvor meget mit fradrag vil stige, hvis jeg optager et 30 års løn på 880.000 kr. Det er til en andelsbolig, og jeg har Danske Bank – kunne dog sagtens finde på at tage låne et andet sted, hvis det er billigere.

  På forhånd tak

  #118122
  AnonymForfatter

  Hej
  Hvis du bruger Danske Bank’s beregner på boliglån, får du at vide hvad ydelsen på dit lån vil være før og efter skat. Men få dog en snak med din rådgiver, så kan han/hun finde den bedste løsning til dig – og prisen er også i orden. Der findes både andelsboliglån med variabel og med fast rente. Specialt pantebrevslån i andelsboliger med fastrente er yderst billige at få oprettet. Det der koster er tinglysning og stempel som staten opkræver, og den er desværre ikke til forhandling. Held og lykke.

  #118124
  AnonymForfatter

  Her Pernille, tak for dit svar.

  Jeg har siddet og leget med den beregner, men jeg forstår ikke helt forskellen på før/efter skat. Hvilket at beløbene er det, jeg skal af med hver måned?

  #118126
  AnonymForfatter

  Du betaler ´"før skat" ind på lånet og “efter skat" er det som du reelt kommer til at “miste" om måneden i rådighedsbeløb.

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.