Løbende garantiprovision

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #88081
  AnonymForfatter

  Jeg har lagt mærke til at der ved BoligPrioritets lån hos Eik Bank er noget der hedder Løbende garantiprovision er der nogen her der kan forklare hvad dette dækker over?

  #117510
  AnonymForfatter

  Hej

  Jeg har lige været inde og kigge på produktet, som er for tidligere Skandiabanken-kunder.

  På sitet kan man se, at den løbende garantiprovision er ved forretninger, der vedrører fast ejendom. D.v.s. at stiller banken en bankgaranti i forbindelse med at få papirer på plads i tingbogen (typist stilles garantien for at få et ejerpantebrev/pantebrev tinglyst anmærkningsfrit), så skal der betales løbende garantiprovision, men dog kun så længe garantien løber. Så den løbende garantiprovision har reelt intet at gøre med boligprioritets-lånet/kreditten.

  Du skal i øvrigt selv huske – hvis en bank stiller en bankgaranti for dig – at fratrække garantiprovisionen på din selvangivelse. Ellers får du ikke skattefradrag for garantiprovisionen (vægter med samme værdi som et rentefradrag). Dette da banker af en eller anden grund af SKAT ikke er blevet pålagt at foretage indberetning herom til SKAT. Så mange mennesker snyder sig selv for fradraget, da de tror, at banker har indberetningspligt herom på samme måde som med renterne.

  MVH/Nuser

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.