Kender nogen Alm. Brand?

Viser 14 indlæg - 1 til 14 (af 14 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #86719
  AnonymForfatter

  Hej

  Vi står overfor at skifte bank og har været inde til en snak med Alm. Brand bank. Deres tilbud ser gode ud. Er der mon nogen, der har nogen erfaringer med dem???

  Vh. Sidsel

  #103162
  AnonymForfatter

  Jeg kender dem ikke personligt, men så for cirka 3 uger siden en rystende udsendelse på Kontant (DR1). Det var nok til at jeg på intet tidspunkt skal have noget med dem at gøre. Du kan eventuelt checke denne side….

  http://www.dr.dk/nyheder/tv/Kontant/article.jhtml?articleID=149293

  eller denne side fra Forbrugerrådet

  http://www.fbr.dk/det_mener_vi/presse/alle/presse265/

  God fornøjelse

  #103184
  AnonymForfatter

  Og 19-direkte her til aften… Der var udelukkende utilfredse kunder

  #103188
  AnonymForfatter

  Nu er det godt nok kun forsikringsdelen af Alm. brand der er ude i et stormvejr pt. Ja man skulle tro at DR kørte hetz på Alm. Brand..

  Ok, selvfølgelig var der også historien om de ugyldige kvittering…… så tjo… De er sgu egentlig ikke alt for pålidelige.

  #103664
  AnonymForfatter

  Nu forholdt det sig jo således, at de utilfredse kunder der har været fremme i medierne har en ting til fælles:

  De har haft en dårlig sag. Alle banker har den slags kunder.

  Men som der var en anden der skrev, DR kører nærmest en hetz mod Alm. Brand. På Alm Brands hjemmeside var der efter disse kedelige indslag med utilfredse forsikringskunder firmaets egen fremstilling af disse sager, og den var ganske anderledes end Kontantens. Fremover tror jeg IKKE på kontanten.

  #103666
  AnonymForfatter

  Jeg tror ikke at DR kører nogen speciel hetz mod Alm Brand Brank. Hvorfor skulle de da gøre det????? Personlig ville jeg aldrig vælge denne bank, da dens rente- og gebyrpoltik ikke passer til mig. F.eks kræver de gebyr for at få en ganske almindelig årsudskrift, som egentlig burde være lovpligtig og gratis at sende ud. Og forsikringsselskabet har haft et hav af klager i ankenævnet, hvilket i sig selv kendetegner selskabets politik, så prøv om du ikke kan finde et lidt bedre pengeinstitut. Du bestemmer selvfølgelig selv…. Og der er jo lidt kunder til alle..

  #103672
  AnonymForfatter

  Ja, hold fingrene langt væk fra Almindelig Brand Bank. Deres produkter er alt for uigennemskuelige. Hvis du f.eks har over 25000 kr. stående får du sølle 1,1% i rente, men har du kun 24999 kr. stående får du endnu mindre, nemlig 1/8% eller 0,125%, hvilket jo faktisk svarer til 0% i rente.

  #103674
  AnonymForfatter

  I DR’s udsendelse Kontanten blev der brugt nogle meget forsimplede statistik metoder:

  Jeg skal her nævne, at Kuntanten ikke skeldnede mellem Alm. Brand og dets datterselskab Alm. Brand Provinsforsikring, fra hvilket de breve Kuntanten kom fra.

  Datterselskabet hed tidligere Provinzial, og det var herfra mange af de kedelige sager kom – ikke fra Alm. Brand (det oprindelige).

  Det havde klædt Kuntanten hvis man havde undersøgt dette lidt bedre end tilfældet var.

  Men iøvrigt, man skal da være kritisk overfor alt hvad man får hældt i hovedet nu om dage.

  #103676
  AnonymForfatter

  Fin Pointe , men det hedder altså KONTANTEN

  #103762
  AnonymForfatter

  Ærgeligt at der ikke kommer personlige erfaringer i denne tråd, istedet for at diskutere programmet Kontant, kunne vi så ikke få noget seriøst istedet?

  Jeg har selv været til møde i Alm. Brand Bank idag og jeg kender udmærket Provinzial fra da jeg solgte forsikringer selv. Provinzial var nok DET dyreste forsikringsselskab i Danmark før i tiden.

  Men Alm. Brand Bank skal arbejde hårdt for at få mig som kunde, da jeg har forbrugslån til 8.75% variabel, forsikringer hos Fair og pensionsopsparing hos Skandialink til gode satser. Umiddelbart ligger de tæt på min nuværende porteføjle, men jeg skal ind og regne helt i detaljer før beslutningen er der.

  #103764
  AnonymForfatter

  Om jeg gør!!!

  Jeg flyttede i sommeren 2003 mit andelsboliglån fra Jyske Bank til Al. Brand (+ prival og erhvervsforsikringer). Rentemæssigt har det helt sikkert været en fordel og afdragsmæssigt meget fleksibelt i forhold til det jeg kom fra. Men derudover har bekendtskabet med Alm. Brand været rent ud sagt hæsligt! Hver evig eneste gang jeg har skulle foretage en disposition som har været forbundet med indrragelse af personale, har de fejlet. Det er flere gange endt med at jeg både på bank og forsikringssiden har måtte tage direkte kontakt til direktionen for at få løst en situation.

  Så mit råd – gør op med dig selv hvor meget tid du er villig til at bruge på selv at udføre arbejdet – Alm. Brand er ikke detaljens mester og fremstår desværre som en meget uprofessionel virksomhed på visse punkter.

  Med venlig hilsen
  Camilla Neumann
  Cand. Merc

  #103768
  AnonymForfatter

  Pas på med “Kontant". Programmet er meget skarpt skåret til og levner ikke plads for de nuancer, som eksisterer i den virkelige virkslighed.

  Først og fremmest handler det om konflikt, det vil sige det godes kamp mod det onde. Hvis der skulle dukke upassende nuancer op undervejs, bliver de siet fra.

  Jeg finder ideen med “Kontant" fremragende, men udsendelsen mister noget af sin troværdighed, når journalisterne eksempelvis ikke formår at se på antallet af klager i forhold til antallet af kunder.

  For at bruge genrens egen dualisme, så er der er er kun to mulige forklaringer: Enten er journalisterne småt begavede eller også er de uhæderlige.

  At virkeligheden så er mere nuanceret, springer vi let og elegant hen over 😉

  #103772
  AnonymForfatter

  Hop på Skandiabanken. Synes de er professionelle og billige…

  #119762
  AnonymForfatter

  Et forsikringsselskab som nemt kan blive et dyrt bekendskab. Jeg fik en skade på min bil som De nægtede at betale (en lang historie)
  Godt 20.000 kr kostede det mig. Derforuden er deres forsikringer også langt dyrere end hos andre tilsvarende selskaber. Så en gang kunde, er denne ene gang for meget.

Viser 14 indlæg - 1 til 14 (af 14 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.