Hvilken bank?

Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #88058
  AnonymForfatter

  Hej.

  Jeg er studerende, og er meget i tvivl om, hvilken bank, der er den bedste for mig. Jeg har Danske Bank (Danske Fri), og så jeg fået en folder om DM Bank, som er et tilbud for studerende. Men jeg har kigget på andre banker også, og jeg kan bare ikke finde ud af, hvilken bank, der er den bedste for mig. Hvem har den højeste rente? Hvor sparer jeg mest som studerende? Jeg vil meget gerne have en præcis rådgivning, og jeg vi meget snart gerne tage en endelig beslutning og evt. skifte bank. På forhånd tak.

  Mvh den forvirrede

  #117166
  AnonymForfatter

  Bare det at du er studerende gør ikke at der kan peges entydigt på en ‘bedste bank’ for dig. Du vil godt have høje renter. Jeg tror at halvdelen af de studerende hellere vil have lavest mulige renter.

  Du skal ikke tro at DM Bank (Lån & Larm) er specielt velegnet for dig bare fordi de har målrettet markedsføring/tilbud til studerende. I gamle dage hed banken “Låne og Sparekassen for Offentligt ansatte", og du vel ikke offentlig ansat.

  Der er vist ikke nogen let vej udenom – find ud af hvad dine behov er, find så her på mybanker.dk nogle af de banker der kan være med prismæssigt og kig så nærmere på de to-tre du finder bedst

  #117178
  Lars K.Forfatter

  Hvis det er for at få en høj rente er http://www.northernrock.dk bedst (5%) – uden gebyrer.
  Men det er altså en ren opsparingsbank, og du ska` ha` en “almindelig" bank at sætte pengene over fra og til de almindelige bankforretninger.
  Kig evt. også mere på http://www.skandiabanken.dk – den går også for at være virkelig atraktiv. Evt. kan du kombinere de 2.
  – Bare et forslag 🙂

  #117182
  AnonymForfatter

  BRFBANK er da også et bud.

  Indlånsrente 4½%. Ingen gebyrer. Visa/Dankort.

  Men se selv her:

  http://www.brf.dk/412568AB004B8B51/alldocs/DOCJAJN-4HUA8F?OpenDocument&ALTURL=/412568B30049A81F/alldocs/DOCURAN-5JELPY

  #117358
  AnonymForfatter

  Tjek evt. Danske Banks “nye" tilbud til unge kunder ud – den hedder 24/7 ung, hvor du bla. får et mastercard mobil, hvor din mobil tlf. er forsikret OGSÅ imod hærvæk mv.

  http://www.danskebank.dk/loenkonti

  #117366
  AnonymForfatter

  Tjek Lån og Spar Bank – de har ret gode ordninger for studerende.

  #117370
  AnonymForfatter

  Ja, det var jo netop den bank (DM-bank aka ‘Lån & Larm’ aka Lån og Spar Bank) spørgeren lagde ud med, så den er jo nok tjekket

  #117404
  AnonymForfatter

  Spar Salling har lavet et Ung koncept der hedder myaccount
  Du kan læse om det på http://www.myaccount.dk Jeg er kunde der og det er rigtig billigt både med lån og gebyrer.

  De har tilmed lavet det gratis at hæve i andre pengeinstitutters hæveautomater. Det er jo godt for sådan nogle som os der ikke lige bor i området!

Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.