Hvad skal man tro ?

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #88016
  AnonymForfatter

  Vi har et nedlagt landbrug på 258 kvm beboelse , 2 hektar jord hvoraf noget af det står der bygninger på .. vi vil gerne låne i huset til at betale gammel gæld med .
  Vi gav 9300000 for det og har renoveret det for 260000 kr.
  Renoveringen bestod at , fjernelse af bygning der var væltet,ny kloakering, nye udhæng på huset,nye vinduer, maling udvendig , ny gavl på en stald bygning , nye gulve i hele huset. dog har vi ikke lavet andet indvendig.
  vi har haft real kredit ude og vuderede det til 1,4 et andet kredit selvskab til 1,2 og idag har jeg haft nybolig ude fra vores lokal område , og et forsigtigt bud fra deres side ville være 1,7 , da der er stor efterspørgelse på landejendomme i området , de har en kvm meter pris på´6000 kr men så har vi jo også en smule jord til..
  MEN hvem skal man tro på ???

  #116748
  AnonymForfatter

  Sådan er det med ejendomsvurderinger. Det svinger helt vildt, og nok lidt mere for landejendomme end for parcelhusområder med megen omsætning.

  Så længe I bliver boende, er det jo lidt ligegyldigt hvad boligen er værd her og nu, men I skal da være super glade for at I har opnået en så høj vurdering, for det betyder, at i kan omlægge al jeres gæld til billige realkreditlån, og således ikke behøver et dyrere boliglån.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.