lån

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #87998
  AnonymForfatter

  jeg er registreret i RKI, mangler bare små 20.000 til et indskud til lejlighed, har prøvet alt, næsten, kommunen, familie, socialforvaltningen, og min egen bank, men intet held, nogen der kender et sted hvor det ku være muligt at låne den sum, ville ku betale det af ret hurtigt….mvh jan

  #116516
  AnonymForfatter

  Hvorfor kommer du ikke ud af RKI?

  #116518
  fk2001Forfatter
  #116520
  fk2001Forfatter

  Det er ikke så simpel som du fremstiller det. Dine kreditorer står i første række, så derfor kan du ikke blot afbetale de 20.000 “ret hurtigt"

  Der er dog en smutvej som nok ville virke ved et så lille beløb, såfremt at din udlejer acceptere kontant betaling af indskud. Med de penge du forventede at afbetale dit nye lån, gemmer du i stedet så mange som muligt under “madrassen" således at dine kreditorer ikke kan se dem. Når du har penge nok, tager du turen til udlejren og betaler indskudet. Husk at få en kvittering på indskudet hvorpå det fremgår at du har betalt kontant.

  God (hemmelig) opsparing

  #116548
  AnonymForfatter

  Tja, men bliver du hevet i fogedretten, så gør de udlæg i indskudet. de er desværre ikke så dumme, med mindre et andet navn står på lejekontrakten.

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.