Holm finans

Viser 13 indlæg - 1 til 13 (af 13 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #86845
  AnonymForfatter

  – Hvem kender Holm Finans?

  #103940
  MichaelForfatter

  Nå maspe… Så prøver du igen….

  Holm Finans = højrisikolån til folk i RKI (som dig) = høje renter = yderligere gæld = længere ned i dyndet

  Så læs igen mit svar til dig i den tidligere tråd

  #103942
  AnonymForfatter

  Hvis det er den slags “jeg alene vide svar" man (underforstået undertegnede) får, må jeg jo hellere oprette mig som ny bruger!
  – Men tak for “loyaliteten" – mit livsmod er der ingen, der skal tage fra mig!

  #103944
  AnonymForfatter

  Hvis man låner til en skyhøj rente hos et foretagende, der specialiserer sig i RKI-registrerede kunder, så svarer det meget godt til at tisse i bukserne for at holde varmen.

  En helt ufattelig kortsigtet løsning, som man ikke bliver lykkelig af. Men valget er frit – man har selv ansvaret for konsekvenserne af ens handlinger.

  #103946
  MichaelForfatter

  Jeg er 100% enig i det du skriver….

  Og jeg skal samtidig love maspe og andre “RKI-kunder", at jeg ikke vil kommentere jeres søgen efter nye lån. Min baggrund for mine indlæg har hele tiden været nogle velmente råd i en svær situation. Jeg har dog efterhånden indset, at de mennesker bare ikke VIL hjælpes. Det eneste de tænker på, er hvordan de kan skaffe X tusind kroner her og nu – uden at tænke så meget som en uge frem. Den indstilling vil koste jer en permanent dårlig økonomi resten af livet.

  Så held og lykke med låneansøgningen hos Holm Finans og andre ågerselskaber – I ligger som I har redt.

  PS: Jeg vil faktisk hellere tisse i bukserne end låne så meget som en 25 øre hos Holm 🙂

  #116402
  AnonymForfatter

  Hej.
  Jeg vil gerne vide om der er nogen som ved hvad man skal gøre når alt ser håbløst ud. Jeg er ik i RKI men der er udlæg i mit hus. Ville gældsanering mon være en løsning eller måske finde et selskab som var ok?

  #116490
  AnonymForfatter

  hej michael, du må meget gerne gi mig et råd, og evt en henvisning…jeg ska bruge 20.000 til indskud til en lejlighed jeg skal ha, har ventet over et år på den, fristen er den 1. nov. kender du et sted hvor man ville ku låne, er RKI registreret, og er lige glad med hva renten er og omkostningerne, skal bare ha den lejlighed….man kan jo altid betale hele lånet ud en dag….håber på du evt ku hjælpe…mvh jan

  #116492
  AnonymForfatter

  Jeg har sympati med dig, men du må være realistisk.

  Du har prøvet alle oplagte muligheder, og som RKI-registreret er det meget usandsynligt at du kan få en bank eller et finansieringsselskab til hoppe på limpinden.

  Spar dit indskud op under hovedpuden, sådan du kan hoppe på næste gang der bliver en lejlighed ledig.

  #116558
  AnonymForfatter

  Jeg kan godt lide dem som skriver alt det om de forskellige låneudbydere og så skriver at de “bare" kan få en gældssanering, de aner ike hvad de snakker om. Det er utroligt svært at få sådan en, har prøvet flere gange uden held, enda tilbudt at æde sten for at betale så meget som muligt til de forskelige kreditorer, dog uden held. Min oplevelse er at man skal være på bistand, bo til leje og være forgældet over 2 mill., så har man måske en chance. Der er ike nogen nem vej ud af det og det har enorme omkostninger personligt.

  #116562
  AnonymForfatter

  Jeg vil nu ikke anbefale det, men du kan hæve din pensionsordning mod 60% i afgift til staten. Personligt synes jeg overhovedet ikke om det, kan det være du så kan få din lejlighed.

  #128772
  AnonymForfatter

  Hej..

  Jeg synes for det første det er dejligt med alle de positive kommentarer folk skriver for at hjælpe andre.. Det tager jeg sgu hatten af for.

  Så er der lige det MEN..
  Så sidder der nogle ude bag skærmen som ikke kender folk, hvor alt måske bare kører med økonomien.
  De skal altid lige komme med den sidste “smarte" bemærkning til det man skriver.
  F.eks en mand søger hjælp om hvordan han bliver slettet i RKI om der er nogle som kan hjælpe.

  Så kommer der f.eks et svar fra en som synes det er vildt hyggeligt at træde folk helt ned i græsset istedet for bare at holde sin kæft.
  Det er utroligt at vi i dagens danmark skal være hævet så meget over alle andre at vi næsten glemmer at man selv kan havne i den situation.

  Nogle spørger om “SMÅ" lån på 20 – 30,000kr.. Man går i banken og får et nej fordi man uheldigvis er blevet reg i RKI grundet sygdom eller arbejdsløshed.
  De siger selvfølgelig nej.
  Hvor de selv sidder med en ræv bag øret, deres økonomi sejler a røvens til og de skylder flere milliarder væk, De går så lige til staten.. Ja selvfølgelig skal de da lige have hjælp

  Hold kæft det er bare dårligt stil..

  SÅ til alle jer derude som sidder og føler jer hævet over andre eller bare føler en trang til at træde på andre og komme med bemærkninger som ikke hører hjemme i et forum hvor man spørger om HJÆLP og ikke vil trædes på.

  Find jer et sted hvor i kan lege tagfat med hinanden fordi en dag bliver det måske jeres tur.
  Jeres kone Smutter i svinger, eller i bliver syge og ikke kan arbejde, i kører galt og bliver lammet. ja hvem ved..
  Håber ikke noget ondt for andre.
  Men der er mange mennesker på denne jord som godt kunen trænge til lige at blive dybbet i livets sure opstød lige for at smage på hvordan andre mennesker lever hverdag og det ikke ALTID er ens egen skyld.

  #222986
  Jeane Franciska KnudsenForfatter

  Når man leder efter lån til hus trods rki, ja så popper jeres hjemmeside op, hvor i skriver at hus lån trods rki er muligt, og at i vil komme ud og diskuterer mulighederne i eget hjem. Men når jeg læser de forskællige beskeder virker det som om i ikke ved hvad vi taler om. Jeg har et hus som jeg bor til leje i, og som vores udlejer gerne vil sælge til os, problemet er så bare den at vistår i rki, derfor ville jeg gerne vide hvor vi kan låne pengene til hus køb? og hvad jeres telefon nr er.

  #222988
  MichaelForfatter

  Jeane

  Glem det. Du har ingen muligheder – nul, zip, nada, INGEN – for at låne til huskøb med en RKI-registrering.

  Er det mon sagt tydeligt nok efterhånden??

Viser 13 indlæg - 1 til 13 (af 13 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.