Hjælpp

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #87994
  AnonymForfatter

  Vi solgte i 2006 vores hus, og kom ud af hushandlen med en gæld.
  Nu har vi så boet til leje i lidt over et år, og vil gerne købe et hus med overtagelse i foråret 2006, men……..

  Vores bank og kreditforening vil have at vores gæld skal ned under 150.000 kr. før vi kan købe nyt hus. Vores gæld vil være nede på 150.000 kr. 1/5 2008, og det er vi villige til at vente til, men vi kan ikke få lov til at lave en handel nu, med overtagelse 1/5, da de begge vil have at vi skal vente med at handle hus, til vi er nede på de 150.000.

  Vores problem er at der er ikke andre banker som vil overtage os, da vi ikke har sikkerhed for vores restgæld

  Hvad skal vi gøre for at komme videre ???

  #116464
  MichaelForfatter

  Hvis hverken jeres egen bank eller andre banker vil godkende huskøb, er der ikke så meget andet at gøre end at vente 1½ år.

  Banken mener sandsynligvis, at jeres økonomi ikke kan klare et nyt huskøb lige nu, så det er bestemt en god idé at følge deres råd. En evt. tvangsauktion kan umuliggøre huskøb i det meste af resten af jeres liv.

  #116466
  AnonymForfatter

  Du har sans for det dramatiske Michael 🙂 men bort set fra det er pointen jo rigtig nok.

  I giver jo selv svaret på jeres spørgsmål – DET KAN IKKE LADE SIG GØRE AT LÅNE! Når der ikke er andre banker der er villige til at tage risikoen, og når jeres egen bank også kræver at den usikrede gæld nedbringes inden huskøbet, så er det fordi der ud fra jeres tal er bred konsensus om at riskoen er for stor.

  #116468
  AnonymForfatter

  Hej Brian!

  Da der ikke er andre banker der vil overtage jer, har i svært ved at komme videre. Jeg mener det eneste rigtige er at vente indtil i får afdraget mere af jeres gæld. At vente 1 1/2 år gør forhåbentligt ikke meget. Det giver jer mulighed for at afdrage mere af jeres gæld.

  Boligmarkedet er også lidt usikkert iøjeblikket, så der sker ikke noget ved at vente.

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.