gebyrer, renter og omkostninger

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #87992
  AnonymForfatter

  Hejsa

  Min kæreste og jeg har i øjeblikket et realkreditlån, som skal rentetilpassses 1. januar 2008. Vi overvejer nu, hvad vi skal gøre. Vi vil vil gerne låne yderligere penge, så vi kan få lavet køkken, bad osv osv. I øjeblikket betaler vi afdrag på lånet, og har bestemt os for at lave det til afdragsfri, når tiden kommer. Spørgsmålet er så om vi skal låne alle pengene hos realkredit eller optage et såkaldt prioritet plus hos danske bank på de yderligere penge vi vil låne. Hvad er bedst ?
  Hvor mange gebyrer m.m. skal man betale, hvis man samler alt hos realkredit ? Kan det passe at de igen skal have oprette et pantebrev, når man allerede har et lån, men bare gerne vil forhøje lånet ??

  #116436
  AnonymForfatter

  Hej!
  Hvis i gerne vil låne yderligere penge til jeres bolig kunne det være en god ide at få huset vurderet. På denne måde vil i finde ud af hvor meget der kan lånes i et realkredeitinstitut. Ved et realkredit lån kan der lånes op til 80% af vurderingen.

  I det i med tiden ønsker et afdragsfrit lån kunne et 6% obligationslån med 10 års afdragsfrihed være en mulighed. Kursen ligger lige omkring 100. I forhold til tilpasningslånet får i et lån der er konverterbart, og beskytter jeres friværdi bedre end tilpasningslånet.

  Hvis pengene fra forhøjelsen af realkreditlånet ikke rækker kan det være en mulighed med et prioritetslån eller et boliglån afhængig af jeres risikovillighed.

  Hvad angår pantebrevet kan der stempeloverføres fra jeres nuværende tilpasningslån til et nyt forhøjet realkreditlån. Alligevel skal der betales lidt til statskassen afhængig af lånets størrelse samt fornyet lysning.

  Håber du kan bruge ovenstående til noget!

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.