RKI

Viser 14 indlæg - 1 til 14 (af 14 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #86824
  AnonymForfatter

  Er der nogle lånemuligheder, når man er opført i RKI? – Det er SpBankVest, der har indberettiget mig. Dem skylder jeg ca 16.000 -gode og seriøse forslag modtages gerne. Jeg er lønmodtager på fuldtid!

  #103778
  MichaelForfatter

  Du kan godt låne penge i visse finansierings-selskaber, hvis du ellers har lyst til at betale 20-25% i rente. Du skylder jo kun 16.000 kr, så er det ikke bedre at betale dem af og få et banklån derefter? Hvis du har et fuldtidsjob, burde det da være muligt at betale gælden af rimelig hurtigt.

  Hvis du begynder at stifte gæld i finansierings-selskaber, risikerer du lynhurtigt at komme ud i bundløs gæld, så pas på!

  #103780
  AnonymForfatter

  Jo, tak for rådet – men dem kan jeg ikke låne af; jeg har gæld i nogle finansieringsselskaber, som jeg afdrager på.
  – Men hvor kan man låne uden de tjækker RKI?

  #103782
  MichaelForfatter

  Du er tydeligvis allerede langt ude hvor du ikke kan bunde…. Der er kun HA og Bandidos tilbage, hvis du vil have et lån. Betal din gamle gæld inden du stifter ny – det er eneste holdbare løsning. Hvordan vil du ellers klare at betale din gamle gæld af?

  Lav en oversigt over dine udgifter – gå alle poster igennem med en tættekam og fjerne ikke strengt nødvendige udgifter, som f.eks. mobiltelefon, aviser/blade, internet, bil osv. osv. Brug de sparede penge som ekstra afdrag på din gamle gæld. Uanset hvordan du vender og drejer det, ER dette altså eneste løsning.

  #103784
  AnonymForfatter

  Lav dog en afviklingsaftale med banken. Når du har “råd" til at optage et nyt lån, kan du vel også afvikle gammel gæld.

  #103788
  AnonymForfatter

  uhauha, som en anden også skriver er du rigtig nok ude hvor du ikke kan bunde.

  Du skal gå ned til dit pengeinstitut og tage en god og ærlig snak om hvordan i kan få styr på alle de hurtiglån med renter op mod 25% p.a.
  Såfremt du viser vilje til afvikling overfor dit PI, VIL de også hjælpe dig.

  Så få pillet en masse luksus ud af dit budget – du har ikke råd til det. Men det er svært at gå ned i forbrug, det ved alle, det er 10 x nemmere at sætte det op.

  ps. alle finansielle udbydere tjekker nye mulige kunder i Ribers.

  #103888
  AnonymForfatter

  hej.
  har du ikke lært at tale ordentlig til folk.
  nu det jo ikke alle der havner i rki for sjovt vel.
  kan selv ske for dig?
  så tænk over det næste gang folk beder om gode råd/hjælp.
  mvh sus

  #103890
  MichaelForfatter

  Øhh?? Ikke forstået?? Hvor er det lige jeg taler grimt til maspe?!

  Og hvis du læser mine indlæg, ja så står der jo faktisk nogle rigtig gode råd. Du har måske et andet løsningsforslag? I såfald hører vi det da meget gerne allesammen.

  #111830
  AnonymForfatter

  Jeg er ikke helt med.. Det er da 9 ud 10 der er selvforskyldt eftersom der rykkes mange gange inden man lander i rki, og tit og ofte rykker firmaer mere end de 3 gange som de skal. Nej det er ikke sjovt,men der er kun en til at stifte gælden og det er en selv.

  #111834
  fk2001Forfatter

  Hej syllesen,

  Velkommen til mybanker forum. Mens det er prisværdigt at du har pløjet dig igennem alle de mange spørgmål og svar (gid alle ville gøre det før de spurgte), så tror jeg ikke der er så mange der har udbytte af et nyt svar til emner der ikke har været fuldt op på i flere år.

  #111846
  AnonymForfatter

  Hej Fk

  Tak for oplysningen for jeg havde faktisk slet ikke emærket datoen før nu ;-( man kan jo blive lidt småforvirret og alle de spørgsmål/svar.. Men er obs på det fremover 😉

  #111860
  AnonymForfatter

  HEJ SYLLESEN

  JEG VED IKKE OM JEG ER NUMMER 10 I DINE ØJNE MEN
  SOM JEG HAR SKREVET TIDLIGERE SÅ TOG JEG EN CHANSE I EN FORRETNING SOM JEG FORPAGTEDE DET GIK IKKE
  JEG MISTEDE CA 6-800000KR. INDEN JEG KUNNE KOMME UD AF FORPAGTNINGEN
  JA JEG VAR IKKE DYGTIG NOK PÅ DET TIDSPUNKT
  MEN JEG TOG CHANCEN OG NEJ JEG TUDER IKKE
  FOR JEG HAR LÆRT MEGET OG DET HAR KOSTET MEGET

  MEN OG NU KOMMER DET STORE MEN
  DER ER IKKE NOGEN DER KAN SÆTTE SIG IND I HVAD DET ER FOLK VIL GØRE FOR BARE AT FÅ LIDT LUFT
  TIL ALLE JER SOM ER SÅ KLOGE ELLER IKKE HAR VÆRET UHELDIGE/DUMME NOK TIL AT KOMME I RKI
  PRØV AT SNAKKE TIL DEM SOM SKRIVER ISTEDET FOR NED TIL DEM

  EN OPFORDNING KUNNE VÆRE AT MAN SKULLE STARTE ET RÅDGIVNINGS FIRMA FOR AT HJÆLPE DISSE FOLK OVENPÅ IGEN DET VILLE ALLE VINDE VED
  OG NEJ JEG SNAKKER IKKE OM AT DE SKAL BETALE DERES GÆLD MEN PRØVE AT STYRE DERES PENGE

  HVAD JEG VED SÅ FINDES DER KUN ET FIRMA DER KAN DET
  OG DER ER OVER 3 MD VENTE TID JEG HAR SKREVET MIG OP FOR AT FÅ LIDT BEDRE STYR PÅ MINE PENGE FOR JEG ER GOD TIL AT TJENE DEM OG BRUGE DEM MEN IKKE FORNUFTIGT

  SÅ FIK DU LIGE LIDT GYLLE FORSAT GOD WEEKEND

  #111864
  fk2001Forfatter

  Jeg synes det er prisværdigt at nogle forsøger selvstændigheden fremfor blot at ride med på det danske sikkerhedsnet. Og jeg synes faktisk at disse mennesker det går galt for skulle hjælpes på en eller anden måde. Problemet er bare. Hvis du i Danmark foretager noget der afviger blot lidt fra gns. befolkningen, så er det ris til egen røv når noget går skævt, ja faktisk behøves det ikke at gå skævt, de danske love kan sagtens ødelægge livet for folk der blot ønsker at gøre noget som den resterende 95% ikke normalt gør.

  Nok om det. Hvis man som du har en lille mio. i gæld pga. et mislykket forretningstagende, så er du færdig økonomisk i dette liv. Skulle det lykkedes at få afbetalt gælden så er du sikkert så gammel at du ikke kan nå at spare op til pension, og så er du jo lige så dårligt stillet som før.

  Jeg havde en kammerat som gik selvstændig. “Havde" fordi jeg ikke ser ham så tit længere. Han mistede en mio. pga. et andet firma gik konkurs. Han blev registreret i alverdens registre og kunne ikke låne til noget som helst. Huset gik på auktion, på trods af, at der ikke var nogen friværdi deri. Dette dermed kun øgede gælden, og de dårlige registreringer. Hvornår tror I han er ude af alt dette? Svaret er nok “aldrig". Kreditorer kan blot forny gældkravet hver 5. år, og dermed køre det (næsten) uendeligt.

  Før det gik galt bidrog han med et klækkelig overskud på handelsbalancen foruden mange skatter og afgifter. Godt for Danmark og alle socialrytterne. Men da det gik galt var der ingen der hjalp ham. Intet kunne gøres. Rentefrit lån, lav-rente lån eller gældssanering – intet kunne han få.

  Efter et halvt års tid som ledig skulle systemet sende ham ud på arbejdsmarkedet, med det resultat at en stor del af hans løn blev tilbageholdt af kreditorer. Faktisk så meget at han ikke kunne betale sin lejlighed, og boligtilskud kunne han selvfølgelig ikke få da hans bruttoløn var for stor.

  Vi har et dejligt socialt netværk her i dette land, bla. betalt af mennesker der skaber overskud på betalingsbalancen ved at sætte lidt mere på spil end de fleste, men den dag hvor noget går galt, så er kassen lukket for disse mennesker, mens dem der aldrig har gjort en skid for samfundet blot kan sutte bryst i det uendelige.

  Min kammerat var smart nok til at flytte til et andet land for at undgå de danske tilstande. For som han sagde, dette her er kun for ægte socialister. Man kan ikke knokle de første 10 år efter ens uddannelse og så derefter skifte til at være gns. dansker. Og det må man jo sige at han har ret i.

  Det blev noget at en lang smører. Blot vil jeg sige at jeg er helt enig i at der er forskel på hvordan man havner i RKI og lignede kartoteker. Nogle fordi de var uheldige, andre fordi de var (er) dumme.

  Min kammerat hører til førstnævnte. Han ville ikke finde sig i de tilstande han var båndlagt til. Han løste ikke problemet på reel vis, men han fandt løsningen på at komme videre i livet. Dette er et eksempel på at de smarteste altid finder en udvej.

  #111866
  AnonymForfatter

  Hej Jannik.
  Jeg taler skam ikke ned til folk fordi der står i rki,har faktisk selv prøvet og er kun fornylig kommet ud af det, så tro mig jeg kender alt til det.

  Det er jo også en helt anden sag om det er pga. at man har været selvstændig og mistet penge denne vej eller om vi snakker om alm. forbrugslån via div. kontokort og ikke har betalt til tiden.

  Jeg har selv forældre der havde Vognmandsfirma i de år hvor unibank havde problemer og det gør at de begge er registreret for over 1 mill. fordi det måtte lukke pludseligt.

  Så hvis du sidder der bag skærmen og tror at jeg hører til en af dem der ikke har noget tilovers for folk der står i rki,så tager du grueligt fejl!!!!!

Viser 14 indlæg - 1 til 14 (af 14 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.