SkandiaBanken i DK købt af færøske Eik Bank

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #87714
  AnonymForfatter
  #112288
  AnonymForfatter

  Husk – i ovenstående link – som sædvanligt med links på dette sted, at fjerne ekstra blanke som ‘systemet’ har sat ind – her i det sidste ‘pdf’.

  Ja – di skriver i pressemeddelelsen at Eik vil videreføre “billige priser og skarpe renter." men udvide serviceniveauet.

  Lad os håbe det er rigtigt. Plejer islændinge ikke at gå efter hurtig indtjening?

  Skandiabankens koncept har hidtil været

  Lav profit fra hver enkelt kunde
  Selvbetjening og lav personlig service
  Begrænset produktudbud

  Det har været det nødvendige grundlag for de gode kundevilkår og væksten (og dermed bankens indtjening). Nu vil Eik så udvide servicen. Lad os holde et skarpt øje med om de beholder de gode kundevilkår. Northern Rock står sikkert parat til at stjæle markedsandele. De har allerede for nylig udvidet med erhvervskonti.

  #112294
  AnonymForfatter

  EIK Bank er nu ikke islandsk mig bekendt… Men færøersk!

  Men de melder jo ud at de vil fortsætte i samme stil + med nogle flere produkter på hylderne.

  #112298
  AnonymForfatter

  Jeg tror, at SkandiaBanken har nogle af de mest kritiske kunder, og som ikke er bange for at skifte bank, hvis der skulle ske forringelser. Så Eik Bank har fået noget af en arv at løfte, og jeg tror også, at der kunne være andre som kunne være arvtager som DK’s billigste bank fx. Northern Rock, hvis man ikke fortsætter i samme positive spor.

  Det har været relativt nemt at få nye kunder for Skandiabanken (og Northern Rock) på det sidste pga. den manglende konkurrence i branchen, men det prøver Danske Bank at sætte en stopper for med nye kontotyper:
  http://skandiabanken.dk/images/customer/1_kontopriser.pdf – så konkurrencen er blevet skærpet på det sidste, hvilke jo er godt for os forbrugere.

  Så tillykke med overtagelsen af SkandiaBanken til Eik Bank – vi kunder venter i spænding på resultatet af opkøbet og udviklingen i markedet.

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.