Klatgæld igen!

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #87698
  AnonymForfatter

  Hvis man nu står med et forholdsvis stort lån som er “klatgæld" ca. 220000 ,- Er der så en mulighed i evt. at købe fast ejendom, evt med en partner og låne flere penge end ejendommen i realiteten koster og på den måde betale et sådant lån af hurtigere og derved undgå den dyre rente?

  Jeg kan se der er mange der skriver om dette herinde, men det vil da alligevel være spændede om der er nogen der kan af eller bekræfte ideen. Måske endda komme med et andet bud på hvordan man kan slippe af med et lån.

  Og det med ekstra jobs er ikke en realitet da jeg allerede arbejder i gennemsnit 60 timer i ugen.

  #112186
  AnonymForfatter

  Det er formentlig ikke decideret umuligt, men du skal nok lidt ud på det grå lånemarked.

  Kreditforeninger kan ikke finansiere mere en 80% og banken dernæst 15% (20% til en højere rente hvis du er “heldig").

  Visse af de mere lumske finansieringsselskaber reklamer med eksempelvis 110% finansiering – og i så fald skal du jo blot købe et hus til 2,2-2,3millioner for at have 220.000kr til at betale din gæld med (minus omkostningerne ved købet til skøde, tinglysning etc).

  Problemet med den løsning – i fald den er en realistisk mulighed – er at du kommer til at betale en højere rente på hele din finansiering af ejendommen. Og værre endnu, hvis du får finansieret eksempelvis 110% på dit hus, og priserne stagnerer eller falder blot en smule, så er du reelt stavnsbundet – endda med et uattraktivt lån og en økonomi som gør, at du næppe kan få en bank/kreditforening til at overtage. Så alt i alt er løsningen ikke nødvendigvis særligt attråværdig.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.