Investeringsbeviser kan ikke handles

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Lincoln1242Forfatter
  Indlæg
 • #398657
  Lincoln1242Forfatter

  Jeg har oprettet en række salgsordrer med limit i mit depot. Så langt så godt. Men ét af værdipapirerne, et investeringsbevis, kan jeg ikke sælge/oprette salgsordre på. Det er heller ikke muligt at købe flere af det pgl. papir. Jeg er opmærksom på at et papir KAN blive suspenderet (midlertidigt) – men det er ikke tilfældet. Hverken banken, børsen (Nasdaq) eller investeringsfonden selv oplyser at det skulle være tilfældet.

  Hvad min egen bank angår, så forholder de sig helt og aldeles tavse. De svarer mig ikke på, hvorfor det pgl. papir ikke kan handles. Jeg har også kontaktet investeringsfonden. Samme larmende tavshed.

  Det pgl. værdipapir ligger stabilt; ingen vilde udsving, og ikke noget der tyder på at den pgl. fond er ved at crashe totalt (det vil jo også fordre at alle de underliggende papirer/virksomheder er ved at crashe).

  Hvad f….. foregår der!? Er det normalt at der blokeres for at et givent papir kan handles – og at ens egen bank er totalt tavse omkring det? Jeg kan simpelthen ikke finde nogen logisk forklaring. Enten foregår der noget meget uldent i banken, eller også er det “bare" en teknisk fejl, som de ikke gider rette op på.

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.