Sidste nyt om dankort”skandalen”

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #86800
  AnonymForfatter

  Ifølge gigtforeningen er det svært for medlemmerne at trykke på knapperne på de nye terminaler.

  Nu mangler vi bare, at Dansk Blindesamfund vil have lyd på, så medlemmerne nemmere kan finde terminalerne.

  #103696
  AnonymForfatter

  Jeg skulle købe på nettet men det kunne ikke lade sig gøre fordi butikken forlangte kontrolciffer , så jeg var nødt til at bruge mit gamle kort som jeg skulle have smidt væk.

  #103698
  AnonymForfatter

  Der er da kontrolcifre på de nye kort !

  #103700
  AnonymForfatter

  Det er helt tydeligt hvad problemet er.

  Folk læser i avisen at de nye kort er skandaløse, og så er de det bare… uanset alle forklaringer. Hvordan starter sådan en hetz så?

  1. Der bliver indgået et politisk forlig, som giver bankerne ret til at opkræve et gebyr på 50 øre hos BUTIKKERNE.
  2. Forbrugerorganisationerne siger straks, at gebyret bliver givet videre til forbrugerne, og kan derfor ikke acceptere aftalen (selvom de selv har været med i forhandlingerne).
  3. Forbrugerorganisationerne begynder at stille spørgsmål ved, om sikkerheden egentlig bliver forbedret, når fotoet mangler.
  4. Ekstrabladet øjner en “skandale" og opfordrer en læser til at begå bedrageri i nogle butikker for at “bevise" at der ikke er forbedret sikkerhed. Hvad avisen ikke skriver er, at det ikke er kortindehaveren som kommer til at betale for bedrageri.
  5. “Skandalen" er nu født, og de andre aviser begynder at få tips fra forbrugerne:
  – kortet virker ikke i udlandet (terminalerne er ikke omstillet)
  – svartiden på chipterminaler er 1 (et) sekund længere
  – netbutikker vil ikke acceptere nye udløbsdatoer

  KONKLUSION: Skandale. Og hvad er så målet med denne “skandale"?

  Mit bud er, at få forhandlet gebyret ned. Og det er efter min mening bare så tåbeligt som noget kan være. Resultatet kan nemlig nemt blive, at de store banker afliver dankortet og indfører egne betalingskort, hvor der er langt større indtjeningsmuligheder. Resultatet af det er at forbrugerorganisationerne herved har lavet et kæmpe selvmål, men det vil de selvfølgelig aldrig indrømme, så de vil begynde at kæmpe for et maksimumgebyr på betalingskort på 50 øre, og hvis de opnår det vil de sige at de har vundet en kæmpe sejr.

  #107816
  AnonymForfatter

  Du glemmer da vist sagens kerne – gør du ikke?

  Er det ikke lidt pinligt, at man i regeringen indgår en aftale om nye chipdankort, som skulle forbedre sikkerheden, for derefter at finde ud af, at det ikke virker? Men dette afholder dem ikke fra at afkræve 50 øre fra forretningerne alligevel. Det er vel efterhånden ved at være et par år siden man indførte chip dankortet, og det virker stadig ikke optimalt.

  #107886
  AnonymForfatter

  Arj hallo, vågn lige op. Det er da forretningerne som i mere end 1½ år har vidst at der ville komme gebyrer på brugen af dankortet, efter den aftale de selv indgik med pengeinstitutterne og så da gebyret bliver indført går de HELT i svime over det og skynder sig at give det videre til forbrugere. Helt alvorligt. *geez*

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.