Kassekredit i Polen ?

Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #95797
  AnonymForfatter

  Hey. Kan man se ex. i Polen at jeg er registreret i RKI hvis jeg vil prøve at oprette en konto med kredit. Feks en forbrugskonto eller en kassekredit. Banken er Alior bank. Vh

  #226766
  testForfatter

  De kan få det oplyst som alle andre

  #226768
  morsdrengForfatter

  Kun de virksomheder som samarbejder med RKI har adgang til at søge, og en polsk bank har sandsynligvis hverken hørt om eller kender noget som helst til RKI, ligesom de er uden kendskab til hvilken dokumentation der findes i DK som kan bruges i forbindelse med en kreditvurdering. I øvrigt vil de ikke en gang kunne læse eller forstå de danske papirer de måtte modtage.

  Derfor er det naivt at tro, at man kan tage til udlandet og låne penge der, for den udenlandske bank er ude af stand til at kreditvurdere en person med bopæl i udlandet eller læse end dokumentation man måtte modtage.

  #226770
  testForfatter

  morsdreng tænker bare den polske bank kan ringe på +48 22 449 0119, Tak for dagens grin. 🙂

  #226772
  MichaelForfatter

  Sørgeligt….

  År efter år, indlæg efter indlæg og stadig er der RKI-registrerede hvis eneste fokus åbenbart er hvor de kan låne penge næste gang i stedet for at gribe problemets rod og finde en holdbar løsning på problemerne.

  Husk at det er strafbart at låne penge hvis man i udgangspunktet godt ved, at man ikke kan betale tilbage og det er en RKI-registrering jo et tydeligt tegn på.

  https://www.avisen.dk/jysk-brudgom-loeb-fra-kaempe-bryllupsregning_143694.aspx

  #226774
  morsdrengForfatter

  tror du virkeligt at hvem som helst kan ringe til RKI og få oplysninger?

  Se dette uddrag fra Experians hjemmeside

  Hvem kan se en registrering?
  Svar
  Alle Experians kunder har mulighed for at søge en kreditoplysning i RKI registret – og dermed få registreringen at se.

  Kunderne leverer altså oplysninger om egne dårlige betalere til vores register, og får så oplysninger tilbage om andre virksomheders dårlige betalere. Det er de oplysninger de benytter sig af, når en kunde søger kredit.

  Tror du virkeligt at en polsk bank abonnere på Experians service vedrørende danske privatpersoner?

  #226782
  testForfatter

  Folk eller virksomheder i Polen kan få oplysninger fra virksomheden på samme vilkår som alle andre. Hvor har jeg sagt af det er gratis?

  Dit vrøvl morsdreng om at en virksomhed i Polen skulle kunne forstå dansk kan du ikke bortforklare uanset hvormeget du vælger at ville fejl fortolke hvad jeg Skrev, 🙂

  tænker du ikke har beskæftiget dig meget med grænseoverskridende kredit vurdering 🙂

  #226784
  peter holm larsenForfatter

  Hej Michael,

  Det er meget generaliserende at anføre at det er strafbart at låne penge i et kretitinstitut, hvis man ved man ikke forventer at kunne tilbagebetale beløbet og slet slet ikke sikkert det er strafbart som bedrageri. At henvise til en artikel mellem en leverandør kan ikke overføres direkte på er kretitinstitut, retspraksis stiller betydelig skærpede krav til kreditvurdering af låntager. Der er så godt som inten kreditinstitutter som har fået løftet den bevisbyrde.

  Men enig er næppe enkelt at få et lån i en polsk bank – men selvfølgelig ville en polsk bank kunne forstå dansk hvis de var interesseret i det – lige som danske banker kan håndtere dokumenter på fransk, rusisk, japansk mv. – banker i Danmark for regelmæssigt dokumenter på fremmed sprog – og det er der metoder til at håndtere 🙂 – hvis banken er interesseret i det – men dog næppe interesseret ved alm forbrugslån.

  #227100
  kim002Forfatter

  Har du fået et lån i Polen

Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.