My Banker misinformere i Aften Showet på DR1

Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • FerratumForfatter
  Indlæg
 • #94227
  FerratumForfatter

  Det er vigtigt for os at understrege, at John Norden desværre ikke kender kreditaftaleloven tilstrækkeligt og dermed kommer til at misinformere forbrugerne. I programmet på DR1 angives det, at man har 14 dages fortrydelsesret – og at man i denne periode inkl. 30 dage har de låne penge rentefrit.

  Det er ikke korrekt!

  Det er korrekt at forbrugere har 14 dages fortrydelsesret. Herudover følger det af kreditaftalelovens §19,4, Hvis forbrugeren udøver sin fortrydelsesret, skal forbrugeren til kreditgiveren betale kapitalen og de renter, der er påløbet fra den dato, hvor kreditmuligheden blev udnyttet, til den dato, hvor kapitalen betales tilbage, uden unødig forsinkelse og senest 30 kalenderdage efter at have sendt kreditgiveren meddelelsen om udøvelsen af fortrydelsesretten. Renterne beregnes på grundlag af den aftalte debitorrente.

  http://www.dr.dk/tv/se/aftenshowet/aftenshowet-428#!/25:36

  #206178
  AnonymForfatter

  Hårde ord, men ikke uberettiget.

  #206184
  AnonymForfatter

  Jeg skal for en god ordens skyld præcisere, at min ovennævnte bemærkning knytter sig til et nu fjernet indlæg, hvor der absolut ikke blev lagt fingrene imellem i forhold til Ferratum.

  #206190
  testForfatter

  Godt man ikke tro man kan låne sig ud af penge problemer. Man kan kun låne sig til penge problemer.

  min gamle jura lære på HD kaldte altid afbetaling for af bedrag. Gad vide om hans holdning til en åop på 2023,6 % ville ha overholdt debat reglerne her på mybanker?

  men bortset fra det har ferratum så vidt jeg kan se ret hvis det er kreditaftaleloven der er gældende og det er de aftalte renter de kræver. John Norden argumentere så for at der ikke er renter på SMS lån men kun gebyrer http://www.avisen.dk/sms-laan-gratis-med-ny-lov_130075.aspx

  man kan også læse her http://www.mybanker.dk/artikler/kreditaftaleloven-giver-dig-fortrydelsesret-paa-14-dage

  Men hvor kommer det fra med at man ikke kan fortryde lån der løber under 3 måneder?

  læser man følgende virker det som at SMS låne hajerne må nøjes med “ordinære” rente og en flad 50kr seddel

  http://www.forbrugerombudsmanden.dk/Love-og-regulering/Retningslinjer-og-vejledninger/Markedsfoeringsloven/kortelaan2014#12

  gad vide hvem der i grunde har ret? synes ikke jeg kunne finde noget præcedens

  og gad vide hvad det er der er slettet 🙂

  #206194
  HalliHalloForfatter

  Hvorfor er der slettet et indlæg, hvis det egentlig er fuldt berettiget, iflg. Metais?

  Men kunne du, Metais, ikke kort gengive indholdet?

  #206204
  MichaelForfatter

  Ja, det var så mit svar til Ferratum der røg ud og ja: det var nogle hårde ord jeg sendte afsted, men jeg står ved hvert et (nu slettet) ord.

  Hvis man ikke kan få lov til at advare mod SMS-lån herinde så tvivler jeg efterhånden på Mybankers neutralitet. Noget jeg ellers har sat stor pris på siden jeg startede med at skrive herinde.

  Der var i øvrigt INTET personligt i mit slettede indlæg. Udelukkende en bredside mod hvad jeg opfatter som et selskab der låner penge ud på ågerlignende vilkår.

  #206206
  Mr RForfatter

  Mybanker er da så absolut ikke neutral.

  De modtager penge fra pengeinstitutter for at formidle nye kunder.

  De har forskellige interesser i forskellige banker.

  #206208
  MichaelForfatter

  Du har såmænd ret Mr R, men sådan var det jo ikke til at starte med. Ærgeligt hvis sitet efterhånden vil blive dikteret af banker og rockerlignende organisationer som Ferratum, GE Money Bank osv.

Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.