lån uden renter og gebyrer

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 19 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #93857
  AnonymForfatter

  er ved at købe ny seng og er blevet fristet af forretningens tilbud om at købe sengen med deres finansiering HELT UDEN renter og gebyrer overhovedet, man betaler kun det varen koster altså f.eks en seng til 24.000 betaler man over 36 mdr. kun 24.000
  men er lidt bekymret – kan man stole på det er rigtigt

  #200862
  MichaelForfatter

  Hvis du får oplyst at det er uden renter og gebyrer (altså en ÅOP på 0,00%) så er det jo nok rigtigt.

  Men…. for der er jo altid et men og ingenting er som bekendt gratis i denne verden. I det her tilfælde betaler du reelt for lånet via en højere kontantpris eller sagt med andre ord: Betaler du kontant bør du være i stand til at forhandle dig til en solid rabat.

  24.000 kr. for en seng er godt nok også vanvittigt dyrt. Det må kunne gøres billigere til samme kvalitet. Møbler er et almindeligt forbrugsgode som altid bør købes kontant – ellers må man slå sig til låns med mindre hvis man ikke har pengene her og nu.

  #200864
  thsvForfatter

  For en god elevationsseng komplet med 2 gode madrasser og megt mere kan prisen let være over 20.000 kr ialt.
  Et stort køb som dette kan med fordel fordeles over flere måneder, man skal dog blot huske at det er fremtidigt forbrug man på denne måde forbruger allerede nu.
  Overvej endnu engang om der ikke kan vælges et billigere alternativ, der kan let købes gode madrasser billigere og måske man ikke behøver elevationen eller det lækre sengestel.

  Hvis ÅOP er opgivet til 0 for finansieringen må man gå udfra at det er korrekt, men igen en billigere seng og finansieret via en kassekredit i banken er et langt billigere alternativ.

  #200876
  peter holm larsenForfatter

  Nu ikke sikkert det er billigere i en bank.

  Hvis du køber en seng til 20.000 kr. i stedet for en til 24.000 kr. finansieret af busikken til 0 kr.

  Et lån i banken vil ofte koste 2-3 tkr. at optage. Dertil kommer rente på fx. 10-12% eller 2.000 kr kr. årligt. I renter bliver det let over. 3.500 kr. – og så er prisen for lånet pludselig måske 6-7 tkr. – og så efter min mening hellere 7 tkr. mere end og så på en låneaftale end en billigere og dårligere – men som reelt efter årlige omkostninger koster det sammen inklusive renter.

  #200884
  thsvForfatter

  Peter, sikket noget sludder!
  En kassekredit på 20.000 kr uden sikkerhed er typisk gratis at oprette i banken.
  Renter på 3 år vil udgøre ca. 3.300 kr eller 2.200 kr netto efter skat.
  Og tilbudet om gratis kredit hos f.eks. Drømmeland er altså kun med løbetid 12 eller 24 måneder!
  Og husk at indestående på sådan en kassekredit osse forrentes, så renten bliver en del lavere, da saldoen er nul først på måneden og så falder, efterhånden som der bruges penge.

  Men selv en seng til 20.000 kr er meget dyrt, jeg tænkte nærmere det halve.

  #200900
  AnonymForfatter

  @jyttebs. Ja, det kan du sagtens regne med.. Det er mange af de store kæder som har indgået sådanne aftaler med finansierings selskaber, for at få noget mere gang i salget. f.eks købte jeg for noget tid siden en ny cykel også til ÅOP på 0%. Jeg kunne sagtens have lagt de 8000 kr kontant, men da jeg så de havde det tilbud, så er det klart at fortrække at beholde penge på min egen konto og så bare betale over nogle flere måneder, uden at det koster mig en krone.

  Og nej, det betyder ikke at man betaler en højere pris for varen som Michael skriver, det er ngoet værre vrøvl. For man butikken er helt lige glad med om du betaler kontant, eller betaler via sådan et tilbud, da risikoen hænger finansierings selskabet på og ikke butikken. Butikken skal naturligvis betale et gebyr til til dem som låner dig pengene, men til gengæld får de solgt flere og/eller dyre varer, da flere folk har råd til at købe dem, når de kan strække betalingerne over 12, 24 eller 36 måneder.

  Det er dog SUPER vigtigt at man så også sørger for at overholde ALLE afdrag til tiden, da hele fidusen eller ryger for dig, for hvis du ikke gør det, så ryger der pludselig renter og gebyer på.

  #200908
  HalliHalloForfatter

  Korrekt, det er noget værre sludder de 2 (“lollemænd”), thsv og Michael ofte kommer med.

  Og altid den med, at “det er for dyrt”, det må da kunne gøre billigere. Ofte gælder det biler, hvor I anbefaler de små koreanerbiler til 70.000 kr., som bør købes via boligkreditten.

  Hvis nogen vil have en seng til 30.000 kr. eller cykel til 10.000 eller bil til 240.000 kr., så syntes jeg ikke I skal blande jer i tide og utide, det er da folks egen beslutning.

  Når det var bare min uforbeholdne mening.

  Nogen spørgere har sikkert pengene, og vil bare udnytte den gratis kreditgivning, bare spørg general Prier, der på den måde har købt mange elartikler på den facon i Elgiganten, hvilket jeg personlig anser for fornuftigt.

  #201146
  AnonymForfatter

  Vi har brugt samme metode da vi købte dyr seng.

  Eneste ting du skal være obs på er at du betaler hvert enkelt afdrag til tiden. Misser du et enkelt eller betaler for sent, bortfalder aftalen og så ryger du over på de sindssyge renteniveauer som den slags finansieringsselskaber normalt har. Det står tydeligt i betingelserne :o)

  #201148
  AnonymForfatter

  smagnus – var det som lovet fra udlåners side? hvis i betalte til tiden

  #201154
  AnonymForfatter

  Ja, vi oplevede slet ingen problemer med betaling :-)Valgte dog at indfri lånet før tid, da vi fik nogle ekstra penge udbetalt.

  Tilmeldte den til Betalingsservice og så kørte det bare.

  Det eneste vi oplevede var faktisk at vi første gang fik 2 girokort. Hvis man benytter det ene, med et lidt højere beløb, så har man automatisk tegnet en eller anden forsikring. Det var ikke lige noget jeg havde bemærket, så vi kom til at betale det forkerte og blev derfor pludselig tilmeldt denne her forsikring. Dog fik jeg den hurtigt afmeldt igen, da jeg ringede til dem og gjorde opmærksom på at jeg ikke havde tilmeldt mig og ikke havde underskrevet noget.

  Med det er en god idé lige at læse det hele igennem 2 gange og være obs på om de forsøger at prakke dig ekstra “services” på mod betaling. Og vær opmærksom på at selvom du ikke modtager girokort en måned, så er det dit eget ansvar at reagere på det. Så tilmeld den endelig automatisk betaling 🙂

  #201170
  HalliHalloForfatter

  Ja, man skal da læse lånebetingelser godt igennem, og så i øvrigt tillykke med den gode seng.

  #201180
  AnonymForfatter

  Ja en seng er jo et sted man næsten tilbringer 1/3 af døgnet… Og hvis man har rygproblemer eller ligger dårligt om natten er det meget værd med ordentlige madrasser der passer præcis til dine behov 🙂

  #201202
  AnonymForfatter

  må man spørge herinde hvilket låne firma i har brugt og hvor i har købt jeres seng

  #201210
  AnonymForfatter

  Jeg købte min seng her http://www.time2sleep.dk/laan.htm

  Det var Resurs Bank der stod for det rentefri lån 🙂

  #201212
  AnonymForfatter

  Dog betalte jeg ikke oprettelsesgebyr heller, da de på det tidspunkt kørte med et tilbud uden gebyrer :o)

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 19 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.