Realkreditlån, renovering…what to do ?

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • BoligenForfatter
  Indlæg
 • #386731
  BoligenForfatter

  Hej med jer

   

  Vi står i den situation vi har købt et hus til 1.550.000 kr. Vil inden for ca. 1 år begynde en gennemgribende renovering af huset med et budget på ca 8-900.000 kr. Vi forventer at huset til den tid vil bliver vurderet til et sted imellem 2.5 og 3 millioner uden at være et specifikke på det.

  Vi har lige nu en plan om at smide 150.000 i udbetaling og så efterfølgende låne ca. 4-500.000 kr til renoveringen og derved stå med et budget på ca. 900.00kr.

   

  Vi er dog i tvivl om hvilket lån vi skal vælge ….skal det være fleks kort for så at kunne komme billigt ud af det når boligen skal revurderes om ca 2 år eller er det bedre med et fastforentet 1.5 pct lån hvor vi risikerer noget kurs og rentetab. Yderligere er vi i tvivl om vi bør smide mere i udbetaling fra start, men tænker at banken gerne ser vi selv står med en portion penge når vi skal låne end en mindre gæld ?

   

   

  Der er selvfølgelig risiko for en rentestigning ved et fleks kort i første omgang også gå over i fastforentet når huset er renoveret, men vi har svært ved at overskue hvad der er mest fordelagtigt for os i den givende situation lige nu.

   

  Håber nogen har noget input til det 🙂

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.