Lånetilbud uden indfrielseskurs

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • MaltehcForfatter
  Indlæg
 • #396667
  MaltehcForfatter

  Hej MB

   

  vi har en kontrovers kørende med vores bank. Vi konverterede vores 1% lån til 50% flex og 50% fast.

  vi omlagde midt i bankens ferieperiode, hvilket gjorde de havde tre forskellige rådgivere inde over.

  Det betød desværre at de kom til, at sende et tilbud til os, som blev underskrevet med Nem-id, inden de havde modtaget et indfrielsestilbud fra den bank, hvor vi havde lånet før. I papirerne stod der, en kurs som var dateret til samme dag, som vi modtog tilbudet. Den kurs passede bare desværre ikke, da det var en gammel kurs feireafløseren havde sat ind. 

   

  Vores rådgiver kom til at tale over sig og sige, at banken ikke måtte fremsende lånet til underskrift, unden at have modtaget et indfrielsestilbud. Det er en holdning deres juridiske afdeling ikke deler.

   

  jeg vil derfor høre, om der er nogle her, der kender svaret på det? Må banken sende et tilbud til underskrift uden at have modtaget et indfrielsestilbud og hvilke paragraffer refererer dette til?

  Der er ingen tvivl om, at banken har lavet en fejl, eftersom der står i tilbudet, det er dagskursen, hvilket det ikke var. spørgsmålet er, om de virkeligt kan krybe uden om og slippe afsted med så graverende en fejl?

  #396668
  MaltehcForfatter

  Jeg kan se, at under Bekendtgørelse om god skik for boligkredit, står der: § 25. Boligkreditgiveren skal afgive eller bekræfte et indfrielsestilbud for realkreditlån eller lån finansieret ved udstedelse af særligt dækkede obligationer eller særligt dækkede realkreditobligationer i papirform eller på andet varigt medium. Indfrielsestilbuddet skal indeholde en beregning over indfrielsesbeløbets størrelse inklusiv samtlige omkostninger, oplysninger om indfrielsesvilkår og -metode, herunder beregningsmetoder for differencerente, samt eventuelle opsigelsesfrister. skal det tolkes, som de ikke må sende mig lånet til underskrift, uden en indfrielseskurs?  

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.