Lån med stort provenu til bil etc. – eller lavere bidragssats?

Svar
 • This topic has 1 svar, 2 stemmer, and was last updated by Joshl.
Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • PallePalle
  Forfatter
  Indlæg
 • #378569
  PallePalle

  Hej

  Jeg omlagde i sommers boliglån til 1 % med afdrag med afsæt i en ny vurdering af boligen.

  Jeg fik udbetalt et provenu på 500.000, og lånte helt op til de 80 %. Idéen var, at bruge halvdelen af de ekstra midler på en bil, og så ellers investere resten.

  Nu vil jeg spørge jer, om det er helt fjollet. Jeg er med på, at I ikke kan vide hvad jeg evt. kan få i afkast af en investering, men:

  Er det for “dyrt” at låne til bilen over 30 år? (Reelt bliver det nok ikke 30 år, enten fordi lånet omlægges, eller fordi jeg måske kan lave et ekstraordinært afdrag på et tidspunkt).

  Ville det være billigere for mig at bruge provenuet på straks at afdrage på boliglånet til jeg er under 60 % belåning på det fast forrentede (en årlig besparelse på 0,14 % hos Totalkredit), og så låne de ca. 250.000 til en bil på fx et F8-lån – eller er bidragssatsen på det lån så alt for høj?

  Og er det i virkeligheden håndører vi taler om, så det ikke kan betale sig at pille ved noget?

  Mvh

  #380501
  Joshl

  Med Banque de France er finansieringstilbud bedre og meget fordelagtige for kunderne. Alt dette foregår i gennemsigtigheden og den maksimale tillid, det tager. Kun en uge tilbage, og du tager dine penge. Banque de Frances eneste krav er for korrekt tilbagebetaling af dit lån. Uanset årsagen til dit lån, skal du bare være ret overbevisende. Lån kan gå op til € 700.000 og endnu mere, hvis du er en seriøs kunde. Ansøg om et lån nu: francebanque.e@gmail.com

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.